Een Platform 1c Enterprise Installeren Install

Inhoudsopgave:

Een Platform 1c Enterprise Installeren Install
Een Platform 1c Enterprise Installeren Install

Video: Een Platform 1c Enterprise Installeren Install

Video: Een Platform 1c Enterprise Installeren Install
Video: Теперь бесплатная 1С:EDT - Начало. Скачиваем. Устанавливаем. Запускаем. Смотрим 2024, Mei
Anonim

"1C Enterprise" is een programma dat letterlijk onmisbaar is voor belasting, management en boekhouding van elke onderneming, ongeacht de richting van haar activiteiten en eigendomsvormen. Het installeren van dit programma is niet zo moeilijk als het lijkt.

Een platform 1c enterprise installerenc
Een platform 1c enterprise installerenc

Noodzakelijk

CD met 1C boekhoudprogramma

instructies:

Stap 1

Plaats de cd met het 1C-programma in de drive en wacht tot het automatische opstart- en installatieprogramma begint te werken. Accepteer de voorwaarden van de licentieovereenkomst door het betreffende vakje aan te vinken en op de knop "Volgende" te klikken.

Stap 2

Selecteer vervolgens de locatie om het programma op uw pc te installeren. Het is wenselijk dat de locatie zich niet op het systeemstation "C" bevindt. Als het besturingssysteem faalt, gaan waardevolle boekhoudgegevens verloren. Vervolgens verschijnt er een venster waarin u wordt gevraagd de gebruikersnaam en organisatie in de daarvoor bestemde velden in te voeren. Het maakt niet uit, dus u kunt letterlijk alle gegevens schrijven. Klik op "Volgende" om het 1C-platform te installeren.

Stap 3

Installeer de beveiligingsstuurprogramma's nadat het 1C-platform is geïnstalleerd. Ga hiervoor naar het programma, klik in het venster dat verschijnt op de knop "Beveiligingsstuurprogramma installeren". Het programma zal het onafhankelijk op schijfmedia detecteren en installeren. Wanneer de installatie is voltooid, sluit u het programma en start u uw computer opnieuw op.

Stap 4

Selecteer de informatiebank waarmee je in de toekomst gaat werken. Doe dit de eerste keer dat u het programma start. Klik vervolgens op de knop "OK". Laat u niet misleiden door het feit dat het laden van het programma lang duurt. Dit komt door de noodzaak om ondersteunende documenten op te stellen. In de toekomst zal het laden veel sneller gaan.

Stap 5

Als het 1C-programma op een netwerkserver is geïnstalleerd, activeert u de beveiligingsserver. Dit is nodig zodat andere gebruikers de beveiligingssleutel ook kunnen zien en het programma kunnen gebruiken. Ga hiervoor naar het menu "Start" en vervolgens naar "Alle programma's", vervolgens naar "1C Enterprise" en "Protection Server". Klik in het geopende venster op de knop "Beschermingsserver starten".

Aanbevolen: