Hoe De Interface In Xp . Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Interface In Xp . Te Veranderen
Hoe De Interface In Xp . Te Veranderen

Video: Hoe De Interface In Xp . Te Veranderen

Video: Hoe De Interface In Xp . Te Veranderen
Video: tutorial: thema's veranderen in xp 2024, Maart
Anonim

Het besturingssysteem Windows XP biedt de gebruiker veel mogelijkheden om het uiterlijk te wijzigen. Iedereen kan het naar eigen wens aanpassen.

Hoe de interface in xp. te veranderen
Hoe de interface in xp. te veranderen

instructies:

Stap 1

Verander het uiterlijk van Windows XP met behulp van standaardtools, minimaliseer hiervoor alle vensters, klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer de opdracht "Eigenschappen". Het venster met weergave-instellingen wordt geopend. In het eerste tabblad "Desktop" kunt u het thema van het besturingssysteem instellen, het bevat de volgende instellingen voor het uiterlijk van het systeem: een set systeemgeluiden, bureaubladachtergrond, pictogrammen. Selecteer een thema uit de lijst en klik op de knop Toepassen.

Stap 2

Stel de achtergrond voor je bureaublad in, ga hiervoor naar het tabblad "Desktop". Selecteer een afbeelding uit de afbeeldingen die al beschikbaar zijn in dit menu, klik op de knop "Bekijken" om te zien hoe de afbeelding eruit zal zien op het scherm. Upload uw eigen foto naar uw bureaublad met behulp van de knop Bladeren. Klik erop, selecteer het gewenste bestand en selecteer de opdracht "Openen". Om de geselecteerde afbeelding te installeren, klikt u op de knop "Toepassen".

Stap 3

Klik op het tabblad Screensaver om het uiterlijk van het systeem te wijzigen wanneer de computer in de standby-modus staat. Selecteer het type screensaver, starttijd. Voor elke screensaver kunt u individuele instellingen selecteren, hiervoor klikt u op de bijbehorende knop. Er is bijvoorbeeld een splash-scherm met kruipende lijnen dat op het scherm de tekst kan weergeven die u hebt opgegeven, of de huidige tijd.

Stap 4

Ga naar het tabblad "Windows en knoppen" en pas de Windows-interface aan met behulp van vensterthema's. Selecteer de vensterstijl en het kleurenschema, klik op de knop "Toepassen". Om het uiterlijk van een van de elementen te wijzigen, bijvoorbeeld de grootte van de tekst in de titel van het venster, klikt u op de knop "Geavanceerd", klikt u op het element dat u wilt wijzigen in de vensterafbeelding en stelt u de weergave-instellingen ervoor in.

Stap 5

Download en installeer een speciaal programma om het uiterlijk van het systeem te wijzigen. Ga bijvoorbeeld naar de site https://softfree.at.ua/publ/6-1-0-11, download het XPLife-programma. Het bevat veel thema's en instellingen voor de OS-interface, het is ook mogelijk om alle wijzigingen te resetten en terug te keren naar het standaard uiterlijk. Verschillende extra elementen voor het aanpassen van de systeeminterface (thema's, bureaubladachtergronden, pictogrammen, aanpassingsprogramma's) downloaden op de website

Aanbevolen: