Hoe Tags Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Tags Te Verwijderen
Hoe Tags Te Verwijderen

Video: Hoe Tags Te Verwijderen

Video: Hoe Tags Te Verwijderen
Video: Kleding tags Goedgemerkt hoe te verwijderen uit kleding 2024, Mei
Anonim

Bij het maken van uw eigen website moet u veel kleine dingen begrijpen. En tags zijn geen uitzondering. We kunnen stellen dat veel afhangt van de kennis van tags. Tags hebben betrekking op een breed scala aan activiteiten, van het opmaken van uw bericht tot het maken van een stramienpagina in diaweergave. Letterlijk vertaald is een tag een tag, tag, aanduiding. Het verkeerd omgaan met deze labels leidt soms tot trieste resultaten. Lees verder om erachter te komen wat u moet doen om dergelijke gevolgen te voorkomen.

Hoe tags te verwijderen
Hoe tags te verwijderen

Noodzakelijk

Universele teksteditor NotePad ++

instructies:

Stap 1

De beste plaats om te beginnen is met de NotePad ++ teksteditor. Het is een krachtige tool die vele talen ondersteunt (programmeren). Het markeert uitdrukkingen of zinsdelen die correct zijn gespeld (correcte syntaxis), evenals uitdrukkingen die op sommige plaatsen worden herhaald. U hoeft niet eens een ervaren webmaster te vertellen over de voordelen van deze editor.

Hoe tags te verwijderen
Hoe tags te verwijderen

Stap 2

Het is algemeen aanvaard dat een site of shell alleen kan worden uitgevoerd in gespecialiseerde programma's (Macromedia Dreamweaver). Deze verklaring is slechts gedeeltelijk correct: als u een Denver-serveremulator en NotePad ++ -editor heeft, kunt u ook goede skins maken voor toekomstige sites.

Hoe tags te verwijderen
Hoe tags te verwijderen

Stap 3

NotePad ++ bevat een universele zoekmachine waarmee u onnodige of onnodige tags uit uw code kunt verwijderen. Start de editor - open het bestand dat je nodig hebt - druk op "Ctrl + F". Er wordt een zoekvenster geopend. Voer in de waarde-invoerregel de gewenste tag in. Klik op de knop Berekenen. Als dergelijke tags tijdens het zoeken niet zijn gevonden, staan ze niet in dit bestand. Als dergelijke tags in uw bestand staan, gaat u naar het tabblad "Vervangen". Laat het veld "Vervangen door" leeg. Zo worden alle waarden met de gewenste tag verwijderd.

Aanbevolen: