Hoe Het Scrollen Van Pagina's Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Scrollen Van Pagina's Te Veranderen
Hoe Het Scrollen Van Pagina's Te Veranderen

Video: Hoe Het Scrollen Van Pagina's Te Veranderen

Video: Hoe Het Scrollen Van Pagina's Te Veranderen
Video: Een bericht of pagina aanpassen in wordpress 2024, Mei
Anonim

Scrollen door pagina's in een Windows-besturingssysteem hangt van twee dingen af: muisinstellingen en weergaveopties voor de schuifbalk. Om het scrollen te wijzigen, moet u de bovenstaande twee punten aanpassen.

Hoe het scrollen van pagina's te veranderen
Hoe het scrollen van pagina's te veranderen

instructies:

Stap 1

Ga naar het Start-knopmenu. Selecteer "Configuratiescherm". Er verschijnt een venster voor je. Om het scrollen van pagina's te wijzigen, selecteert u het "Muis"-pictogram en dubbelklikt u erop met de linkerknop. Ga naar het tabblad aanwijzerparameters.

Stap 2

Pas de bewegingssnelheid van de cursor aan zodat u denkt dat deze optimaal is. Klik op de knop Toepassen. Ga daarna naar het tabblad van hetzelfde venster "Muisknoppen". Zoek de schuifregelaar die de dubbelkliksnelheid regelt.

Stap 3

Plaats deze in de gewenste positie. Afhankelijk van de geselecteerde locatie van de schuifregelaar op de schaal, zal de reactie op een dubbelklik sneller of langzamer zijn. pas de wijzigingen toe en ga naar het tabblad "Scrollen". Pas op dezelfde manier de rotatiesnelheid van de scroller van uw muis aan, pas de wijzigingen toe.

Stap 4

Ga daarna naar het tabblad "Aanwijzers". U krijgt verschillende standaardschema's te zien. Kies de meest geschikte, of maak er zelf een, pas de wijzigingen toe en klik op OK. keer dan terug naar het Configuratiescherm om door te gaan met het wisselen van pagina's.

Stap 5

Zoek Windows-schuifbalkopties in het Configuratiescherm. Het is meestal te vinden in persoonlijke gegevens. Pas de instellingen van de schuifbalk naar wens aan en pas de wijzigingen toe.

Stap 6

Klik met de rechtermuisknop in de schuifbalk om een contextmenu te openen. Selecteer daarin "Widget toevoegen". Er verschijnen verschillende gadgets waarmee u het scrollen kunt wijzigen.

Stap 7

Selecteer degene die je wilt, sluit de rest. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op de onnodige toepassing en selecteert u "Sluiten". Gebruik de scroller om de scrollsnelheid te wijzigen. Klik er één keer op en beweeg de muis. De snelheid waarmee de schuifbalk beweegt, hangt rechtstreeks af van de snelheid van uw bewegingen.

Aanbevolen: