Java-games Bewerken

Inhoudsopgave:

Java-games Bewerken
Java-games Bewerken

Video: Java-games Bewerken

Video: Java-games Bewerken
Video: Программирование Java-игр - Разработка игры-разрушителя кирпичей 2024, Mei
Anonim

Door een Java-spel te bewerken, kunt u de verschillende parameters ervan wijzigen. U kunt bijvoorbeeld het pictogram wijzigen dat in het hoofdmenu van de telefoon wordt weergegeven, of een vertaling naar het Russisch maken. Om de gewenste toepassing te bewerken, hoeft u alleen maar het programma te gebruiken voor het werken met archieven en elke teksteditor.

Java-games bewerken
Java-games bewerken

Noodzakelijk

Java-spelbestand

instructies:

Stap 1

Download het jar-bestand van het spel naar je computer. JAR is een archief dat met elk archiveringsprogramma kan worden geopend. Open het bestand met behulp van het WinRAR-hulpprogramma door erop te dubbelklikken met de linkermuisknop. Pak het uit naar elke gewenste map met behulp van de knop "Uitpakken".

Stap 2

Ga naar de map met het uitgepakte spel. Om het Java-toepassingspictogram te vervangen, zoekt u een png-bestand in de map en opent u het met een grafische editor (bijvoorbeeld Paint of Photoshop).

Stap 3

Bewerk deze afbeelding. U kunt de opgegeven afbeelding ook eenvoudig vervangen door een afbeelding van dezelfde grootte en resolutie. Om dit te doen, verplaatst u uw pictogram met dezelfde naam en extensie naar de uitgepakte map en selecteert u een vervanging.

Stap 4

Ga naar de submap META-INF om de naam van het spel dat in het telefoonmenu wordt weergegeven te wijzigen. Zoek het manifest.mf-bestand en open het met een teksteditor of Kladblok. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en ga in het contextmenu dat verschijnt naar "Openen met" - "Kladblok".

Stap 5

De MIDlet-Name regel is verantwoordelijk voor het definiëren van de naam van het spel. Voer een naam in en sla de aangebrachte wijzigingen op ("Bestand" - "Opslaan").

Stap 6

Om het gewenste spel te vertalen, download en installeer de mobitrans-applicatie van de officiële website van de ontwikkelaar, installeer deze. Zoek in de Java-toepassingsmap naar bestanden van het klasseformaat. Klik met de rechtermuisknop op een van de bestanden, ga naar "Openen met" - "Alle programma's", specificeer het pad naar het geïnstalleerde mobitran.

Stap 7

Het programmavenster bestaat uit twee kolommen. In de rechterkolom moet u de vertaling invullen, links wordt de originele tekst weergegeven. Nadat u klaar bent met werken met de applicatie, drukt u op de toets Opslaan. Herhaal de bewerking voor elke klas.

Stap 8

Verwijder het voorvoegsel rus in de naam van de geconverteerde bestanden, na het verwijderen van de originele bestanden.

Stap 9

Nadat u alle wijzigingen hebt aangebracht, maakt u een jar-archief met behulp van het WinRAR-programmamenu of het contextmenu. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de geselecteerde gamebestanden en klik op "Archief maken …".

Aanbevolen: