Vloeiend Scrollen Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Vloeiend Scrollen Verwijderen?
Vloeiend Scrollen Verwijderen?

Video: Vloeiend Scrollen Verwijderen?

Video: Vloeiend Scrollen Verwijderen?
Video: Nevel verwijderen met Lightroom 6.1 2024, Mei
Anonim

Om pagina's op internet te bekijken, is er een optie voor soepel scrollen. Hiermee kunt u soepeler en gelijkmatiger op en neer over de pagina gaan. In sommige browsers is deze optie ingebouwd (zoals bijvoorbeeld in de Mozilla Firefox-browser), voor andere moet u het bijbehorende hulpprogramma installeren. Als deze optie niet nodig is, kan soepel scrollen eenvoudig worden uitgeschakeld.

Vloeiend scrollen verwijderen?
Vloeiend scrollen verwijderen?

instructies:

Stap 1

Start de browser op de gebruikelijke manier, selecteer in de bovenste menubalk het item "Extra". Als u het menu niet kunt vinden, wordt uw browservenster op volledig scherm weergegeven. Verplaats de muiscursor naar de bovenrand van het scherm, wacht tot het paneel verschijnt, klik er met de rechtermuisknop op, plaats in het vervolgkeuzemenu de markering tegenover de regel "Volledige schermmodus afsluiten" of druk op de F11-toets. Als het niet helpt, klik dan met de rechtermuisknop op het paneel en zorg ervoor dat de regel "Menupaneel" is gemarkeerd met een markering.

Stap 2

Selecteer in het menu "Extra" de optie "Opties". Ga in het geopende venster naar het tabblad "Geavanceerd" en activeer het tabblad "Algemeen". Schakel in het gedeelte "Bladeren door sites" het selectievakje uit naast de regel "Vloeiend scrollen gebruiken". Klik op de knop OK om uw keuze te bevestigen en het instellingenvenster te sluiten. De nieuwe instellingen worden onmiddellijk van kracht, de browser hoeft niet opnieuw te worden opgestart.

Stap 3

Gebruik de muisinstellingen om het vereiste aantal regels in te stellen voor het verplaatsen van een document dat op de computer is geopend. Ga hiervoor naar het "Configuratiescherm" via het menu "Start". Selecteer de sectie "Printers en andere apparatuur", klik met de linkermuisknop op het pictogram "Muis". Selecteer in de klassieke weergave van het Configuratiescherm onmiddellijk het muispictogram.

Stap 4

Ga in het dialoogvenster dat wordt geopend naar het tabblad "Wiel". Stel in het gedeelte "Scrollen" een markering in het juiste veld in: "Voor het opgegeven aantal regels" of "Voor één scherm". Als u de eerste methode hebt gekozen, gebruikt u de pijltoetsen om het vereiste aantal regels in te stellen of voert u de waarde in met het toetsenbord. Klik op de knop "Toepassen" en sluit het venster door op de knop OK of het X-pictogram in de rechterbovenhoek van het venster te klikken.

Aanbevolen: