Hoe De Cursor Te Veranderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Cursor Te Veranderen?
Hoe De Cursor Te Veranderen?

Video: Hoe De Cursor Te Veranderen?

Video: Hoe De Cursor Te Veranderen?
Video: How To Get CUSTOM Crosshair Cursor Like Mongraal u0026 Mitr0! 2024, April
Anonim

Een muiscursor is een gekantelde pijl, meestal wit, die de muisbeweging in realtime op het scherm weergeeft. U kunt de grootte van de cursor en het uiterlijk ervan wijzigen in het configuratiescherm van het Windows-besturingssysteem.

Hoe de cursor te veranderen?
Hoe de cursor te veranderen?

instructies:

Stap 1

Ga naar het configuratiescherm via "Deze computer" of het menu "Start" en selecteer de weergavemodus "kleine pictogrammen" of "grote pictogrammen" (in de rechterbovenhoek van het configuratiescherm). Zoek de snelkoppeling "Muis" en klik ben ermee bezig.

Stap 2

Ga in het geopende eigenschappenvenster naar het tabblad "Aanwijzers" en selecteer vervolgens de vervolgkeuzelijst "Schema". Het scherm toont een lijst met geïnstalleerde muiscursorschema's. U kunt elke gewenste cursor kiezen. Nadat u een keuze heeft gemaakt, plaatst u de cursor door op de knop "Toepassen" en "OK" te klikken. U zult zien dat de aanwijzer en alle mogelijke opties zijn veranderd wanneer u vensters uitrekt en programma's laadt.

Stap 3

Naast de standaard cursorschema's, kunt u auteurscursors voor Windows downloaden op internet en het archief met cursors uitpakken in de map "C: / Windows / Cursors". Om te voorkomen dat de gedownloade cursors zich vermengen met de standaard, maakt u een map en geeft u deze de naam van het cursorschema. Keer daarna terug naar het venster met muiseigenschappen, selecteer het tabblad "Aanwijzers" en selecteer vervolgens de "(geen) " schema in de vervolgkeuzelijst en in de " Instellingen "klik op elk type cursor op de beschrijving en vervang het door de cursor uit het gedownloade archief, afhankelijk van de muisactie. Na het instellen van elk cursorelement, zal het schema gered hoeven te worden. Klik op de knop Opslaan als in het gedeelte Schema en voer de gewenste naam voor de cursorlay-out in. Om het pakket dat u hebt gemaakt te installeren, klikt u op "Toepassen" en "OK".

Aanbevolen: