Hoe De Cursor Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Cursor Te Veranderen
Hoe De Cursor Te Veranderen

Video: Hoe De Cursor Te Veranderen

Video: Hoe De Cursor Te Veranderen
Video: How To Get CUSTOM Crosshair Cursor Like Mongraal u0026 Mitr0! 2024, Mei
Anonim

Een aanwijzer, ook wel muiscursor genoemd, is een pijlvormig grafisch element dat de beweging van een muis of gereedschap op een grafisch tablet op het scherm weergeeft. Standaard ziet de klassieke cursor eruit als een witte pijl, enigszins naar links gekanteld, met een zwarte omtrek. U kunt de cursor wijzigen via standaardhulpmiddelen in het Configuratiescherm van Windows.

Hoe de cursor te veranderen?
Hoe de cursor te veranderen?

instructies:

Stap 1

Om de cursor te wijzigen, gaat u naar "Deze computer" en selecteert u "Configuratiescherm openen" in het bovenste paneel, of selecteert u de regel "Configuratiescherm" in het menu "Start". Schakel over naar kleine of grote pictogramweergave, zoek de muissnelkoppeling en dubbelklik erop.

Stap 2

Selecteer in het venster met muiseigenschappen dat verschijnt het tabblad "Aanwijzers" en klik op de vervolgkeuzelijst "Schema". Het bevat pakketten met standaardschema's voor Windows-cursors, selecteer er een, klik op "Toepassen" en "OK". De cursor zal veranderen.

Stap 3

Natuurlijk is alles niet beperkt tot standaard cursorschema's. Er zijn veel cursorpakketten beschikbaar op internet. Om ze te installeren, downloadt u eerst het cursors-pakket - meestal bevindt het zich in het archief, en pakt u het archief uit in de map "C: / Windows / Cursors / Name", waar "Naam" de naam is van het nieuwe cursorschema.

Selecteer daarna in de muiseigenschappen, allemaal op hetzelfde tabblad "Aanwijzers", het schema "(no)" en klik in het venster "Instellingen" op elk type cursor en vervang het door de cursor uit het gedownloade archief, afhankelijk van de muisactie: hoofdmodus, selectiehulp, achtergrondmodus, grafische markering, enz. Nadat u elk element hebt geconfigureerd, klikt u op de knop "Opslaan als" in het gedeelte "Overzicht" en voert u de gewenste naam voor het cursorpakket in. Om het pakket dat u hebt gemaakt te installeren, klikt u op "Toepassen" en "OK".

Aanbevolen: