Meerdere Navigatiesoftware Installeren

Inhoudsopgave:

Meerdere Navigatiesoftware Installeren
Meerdere Navigatiesoftware Installeren

Video: Meerdere Navigatiesoftware Installeren

Video: Meerdere Navigatiesoftware Installeren
Video: garmin express en mapinstall: kaarten updaten 2024, April
Anonim

In de regel bevatten de meeste navigators één navigatieprogramma. Dit wordt hoogstwaarschijnlijk gedaan om egoïstische redenen van de fabrikant zelf. Maar alles kan worden gerepareerd. Als je de gelukkige eigenaar bent van een Lexand-navigator, dan heb je geluk - de navigator ondersteunt de installatie van verschillende navigatieprogramma's en er zouden geen problemen moeten zijn. De rest van de fabrikanten zijn niet zo aardig voor hun klanten.

Meerdere navigatiesoftware installeren
Meerdere navigatiesoftware installeren

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - navigator;
  • - browser;
  • - Navitel-programma.

instructies:

Stap 1

Activeer een alternatieve skin op internet. Laad elke mobiele versie van het programma die werkt met de inhoud van het geheugen van mobiele apparaten op de geheugenkaart van de navigator. Het kan Explorer of Total Commander zijn.

Stap 2

Koop extra navigatiesoftware. U kunt gelicentieerde software bij de fabrikant kopen of een niet-gelicentieerde versie op internet vinden - de keuze is aan u. Kopieer de navigatieprogramma's naar het navigatorgeheugen. Start een alternatieve shell. Het is echter de moeite waard om te onthouden dat gelicentieerde software veel veiliger is.

Stap 3

Installeer de navigatiesoftware. Hier is het actieschema anders, afhankelijk van het type programma. Het volstaat om het Igo8-programma in het geheugen te laden, Navitel vereist het starten van de poortinstelling van de GPS-ontvanger, City Guide vereist een licentiebestand en toegang tot de Traffic @ Mail-service.

Stap 4

Let op in welke mappen de navigatieprogramma's hun persoonlijke gegevens opslaan. Afhankelijk van de navigator kan dit de map Mijn documenten, ResidentFlash en andere zijn. In sommige navigators worden de mappen voor het opslaan van persoonlijke gegevens gewist wanneer u uw navigator opnieuw opstart. Houd er rekening mee dat u uw instellingen kunt verliezen. Alles kan echter opnieuw worden geconfigureerd.

Stap 5

De noodzaak om meerdere navigatieprogramma's te installeren is vrij duidelijk - elk programma is op zijn eigen manier goed. Ergens is de detaillering van de kaarten goed gedaan en is het gemakkelijk om een bepaald huis door hen te vinden, ergens zijn de tips over verkeersdrempels en camera's op de weg perfect geïmplementeerd. Om alle mogelijke voordelen van het gebruik van een navigator te benutten, moet u daarom leren hoe u verschillende navigatieprogramma's kunt beheren.

Aanbevolen: