Hoe Avi . Te Snijden

Inhoudsopgave:

Hoe Avi . Te Snijden
Hoe Avi . Te Snijden

Video: Hoe Avi . Te Snijden

Video: Hoe Avi . Te Snijden
Video: LENTE UI u0026 BOSUITJES SNIJTECHNIEK | SPRING ONIONS CUTTING TECHNIQUE | Chef Anand Cooking 2024, Maart
Anonim

In bepaalde situaties kan het nodig zijn om een bepaald fragment uit het avi-bestand te knippen of in meerdere delen te verdelen. Videobewerkingsprogramma's komen in dit geval te hulp.

Hoe avi. te snijden
Hoe avi. te snijden

instructies:

Stap 1

Kies een van de videobewerkingsprogramma's. Voorbeelden van populaire applicaties zoals VirtualDub, 4Media Video Cutter, etc. Als alternatief zijn het krachtigere applicatiepakketten die zijn ontworpen voor professioneel videowerk.

Stap 2

Start de door u gekozen video-editor. Sleep het gewenste avi-bestand naar het programmavenster of selecteer het item "Openen" en in het dialoogvenster dat verschijnt, selecteert u het gewenste videobestand en dubbelklikt u erop. Het bijbehorende videospoor verschijnt op de tijdlijn van het programma.

Stap 3

Plaats de muiscursor aan het begin van het te verwijderen fragment en klik op de knop "Knippen". Plaats daarna de cursor aan het einde van het te verwijderen fragment en druk nogmaals op de bijbehorende knop. Selecteer het resulterende deel van de videotrack en druk op de delete-toets of de "Delete"-knop. Verbind de overige stukken met elkaar. Knip ook alle onnodige fragmenten uit de video.

Stap 4

Je kunt ook onnodige delen van de video verwijderen door ze te selecteren. Klik met de linkermuisknop op het begin van het te verwijderen videofragment en verplaats de cursor naar het einde van het fragment zonder de knop los te laten. Sommige programma's gebruiken voor dit doel een speciale tool genaamd de Cutter. Pas indien nodig de schaal van het display aan met behulp van het wiel bij het markeren. Laat de muisknop los om de selectie te voltooien en druk op de delete-toets om deze te verwijderen.

Stap 5

Sla de wijzigingen op die u in het videobestand hebt aangebracht. Selecteer hiervoor het menu "Bestand" -> "Opslaan als" (in sommige programma's "Berekenen als" of "Exporteren"). Geef een naam op voor het toekomstige bestand, gebruik het dialoogvenster om de locatie op te geven en klik op de bevestigingsknop. Wacht tot het einde van het proces van het opslaan van het videobestand.

Aanbevolen: