Hoe Te Snijden Met De Photoshop-pen

Inhoudsopgave:

Hoe Te Snijden Met De Photoshop-pen
Hoe Te Snijden Met De Photoshop-pen

Video: Hoe Te Snijden Met De Photoshop-pen

Video: Hoe Te Snijden Met De Photoshop-pen
Video: Инструмент перо в фотошопе. Как пользоваться пером в Фотошопе 2024, April
Anonim

De grafische editor Adobe Photoshop bevat krachtige tools voor het selecteren van fragmenten van een afbeelding. De Pen-tool is er een van. Met voldoende vaardigheid kan het worden gebruikt om objecten met zeer complexe vormen te hanteren.

Hoe te knippen met een pen
Hoe te knippen met een pen

instructies:

Stap 1

Open de afbeelding en maak er een kopie van met de opdracht Laag dupliceren in het menu Laag. Alle wijzigingen moeten op een nieuwe laag worden aangebracht om de hoofdafbeelding niet te beschadigen.

Stap 2

Selecteer op de werkbalk het penseel ("Brush") en stel de parameters in op de eigenschappenbalk: grootte 3 pixels, hardheid 100. Druk op de P-toets om het gereedschap Pen ("Pen") te activeren. Het heeft de eigenschappen die u voor het penseel hebt gedefinieerd.

Stap 4

Gebruik het gereedschap Direct selecteren ("Pijl") om rechte lijnen soepel te buigen. Het kan worden geactiveerd door op de A-toets in de Engelse lay-out te drukken. De witte pijl verandert het geselecteerde pad. De zwarte pijl wordt gebruikt om de selectie te verplaatsen.

Stap 6

Door dit punt loopt een raaksegment, met behulp waarvan u de vorm en lengte van het selectiegebied kunt wijzigen. Om dit te doen, pak je het uiteinde van het besturingssegment met de muis en sleep je het. Geef de selectie de gewenste curve. Om een onnodig ankerpunt te verwijderen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u Ankerpunt verwijderen.

Stap 7

Wanneer u het object netjes hebt getraceerd, klikt u met de rechtermuisknop in de selectie en vinkt u de opdracht Selectie maken aan. Stel in het nieuwe venster de waarde in op Feather Radius ("Feather Radius"). Hoe hoger de waarde, hoe waziger de randen van de selectie zullen zijn.

Aanbevolen: