Hoe De Basis 1C . Te Snijden

Inhoudsopgave:

Hoe De Basis 1C . Te Snijden
Hoe De Basis 1C . Te Snijden

Video: Hoe De Basis 1C . Te Snijden

Video: Hoe De Basis 1C . Te Snijden
Video: Als je dit geheim hebt geleerd, gooi je NOOIT de oude BOOR uit de klopboormachine! 2024, April
Anonim

Het gebruik van het 1C-programma zorgt voor de accumulatie van informatie over de bedrijfsvoering die wordt uitgevoerd in het kader van een werkende onderneming. Na verloop van tijd beginnen grote informatiebanken de normale werkstroom te verstoren.

Hoe de basis 1C. te snijden
Hoe de basis 1C. te snijden

Noodzakelijk

1C programma

instructies:

Stap 1

Archiveer een kopie van de huidige enterprise-werkbasis. Dit wordt gedaan in het geval dat het programma onstabiel wordt na het trimmen. Om de een of andere reden moet u mogelijk ook toegang krijgen tot oude gegevens, dus vergeet niet om back-ups te maken. Het is het beste om ze op verwisselbare opslagapparaten op te slaan.

Stap 2

Voer het programma uit in de exclusieve modus, vink indien nodig het vakje aan in het bijbehorende menu-item. Zoek het item "Service" in het 1C-programmamenu, daarin vindt u de functie van het opvouwen van de infobase. Voer vervolgens, volgens de instructies in het menu, de nodige handelingen uit om het te verminderen.

Stap 3

Als het 1C-programma na het vouwen van de database onstabiel is, download dan de eerder gearchiveerde kopie van de bedrijfsgegevens en bel de programmeur. Vouw de database niet zonder zelf een kopie te maken, aangezien dit tot ongewenste gevolgen kan leiden, kan het goed zijn dat u het programma volledig opnieuw moet installeren met het maken van een nieuwe infobase, wat veel langer duurt dan het bellen van een specialist.

Stap 4

Registreer u op speciale forums voor 1C-programmeurs om tijdig hulp te krijgen van meer ervaren gebruikers. Dit geldt ook voor gevallen waarin het bedrijf geen speciale 1C-programmeur heeft, en situaties waarin u zelf een programmeur bent. Omdat het 1C-programma vrij complex is, moet je nooit vergeten dat het nodig is om er tijdig kennis over aan te vullen uit officiële en alternatieve bronnen. Bestudeer ook zorgvuldig de programmaversie-updates, aangezien dit een vrij belangrijk onderdeel is van het werken met 1C.

Stap 5

Als het je lijkt dat je niet genoeg kennis hebt om met het 1C-programma te werken, let dan op speciale trainingen voor specialisten op dit gebied, meestal worden dergelijke cursussen in bijna elke stad gegeven.

Aanbevolen: