Hoe Make-up Verandert

Inhoudsopgave:

Hoe Make-up Verandert
Hoe Make-up Verandert

Video: Hoe Make-up Verandert

Video: Hoe Make-up Verandert
Video: WEG MET ACNE, ROODHEID, PUISTJES EN ONEFFENHEDEN! 2024, Mei
Anonim

Elke vrouw kan de meest charmante en aantrekkelijke worden. Men hoeft alleen maar te willen. Geen hekserij of complexe plastische chirurgie zal hierbij helpen, maar de eenvoudigste middelen - cosmetica en toewijding.

Hoe word je mooi?
Hoe word je mooi?

Noodzakelijk

Foundation, blush, oogschaduw, borstels, haarstylingproducten

instructies:

Stap 1

Zelfs de meest bekwame, harmonieuze make-up zal niet het gewenste effect produceren als de dame haar kapsel niet heeft verzorgd. Haar moet de schoonheid van het gezicht benadrukken en onvolkomenheden verbergen. Een te groot voorhoofd kan bijvoorbeeld worden verborgen onder een spectaculaire knal en niet te mooie oren kunnen worden bedekt met een bobvormig kapsel. Lang haar kan de vorm van het gezicht "vervormen".

Stap 2

Ogen moeten de belangrijkste focus van make-up zijn. Als de natuur een vrouw geen grote, bodemloze ogen heeft gegeven, kan dit worden gecorrigeerd met behulp van heldere schaduwen en eyeliner. Mascara is ook erg belangrijk: het maakt je wimpers lang en luxueus. Let ook op de vorm van de wenkbrauwen: het kan je blik diep en expressief maken. U kunt contact opnemen met een schoonheidsspecialiste die u leert hoe u uw wenkbrauwen in de toekomst de gewenste vorm kunt geven en onderhouden.

Stap 3

Voor degenen die leren make-up aan te brengen, adviseren schoonheidsspecialisten om voor een goed geselecteerde basis te zorgen - een foundation. Het moet dezelfde tint hebben als de huid, in welk geval de make-up er natuurlijk uit zal zien. De foundation helpt onvolkomenheden zoals ouderdomsvlekken, sproeten te verbergen en donkere schaduwen onder de ogen minder opvallend te maken. Blush helpt om de vorm van het gezicht visueel te veranderen: op internet en in speciale literatuur zijn er veel tips om ze correct toe te passen.

Stap 4

Het is erg belangrijk om een lipliner en lippenstift bij de hand te hebben die bij hun kleur passen. De contour die met een potlood is gemaakt, helpt de lippen expressiever te maken. Na het contouren moet je lippenstift aanbrengen en je lippen licht deppen met een servet om een natuurlijke lipkleur te krijgen. Nu kun je in de spiegel kijken. Make-up is klaar!

Aanbevolen: