Hoe Maak Je Een Gezicht Jonger In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Gezicht Jonger In Photoshop
Hoe Maak Je Een Gezicht Jonger In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Gezicht Jonger In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Gezicht Jonger In Photoshop
Video: Iemand een paar jaar jonger maken (Photoshop) 2024, April
Anonim

Met behulp van Adobe Photoshop kun je zelfs in de fotografie de jeugd terugbrengen. Gebruik de krachtige tools van deze afbeeldingseditor om de sluier te verwijderen die de tijd op iemands gezicht heeft geworpen.

Hoe maak je een gezicht jonger in Photoshop
Hoe maak je een gezicht jonger in Photoshop

instructies:

Stap 1

Open de foto. Alle wijzigingen moeten op een nieuwe laag worden aangebracht om de hoofdafbeelding niet te bederven. Gebruik de toetsen Ctrl + J of de opdracht Laag via kopiëren in het menu Laag.

Stap 2

Selecteer het gereedschap Retoucheerpenseel uit gereedschapsgroep G. Pas het penseel aan: stel een kleine diameter en hardheid = 0 in. Houd alt="Afbeelding" ingedrukt en klik met de linkermuisknop op een deel van de afbeelding met een relatief glad huidgebied. Het programma zal dit fragment als standaard beschouwen.

Stap 3

Beweeg de cursor over het probleemgebied in de buurt en klik met de muis - de slechte huid zal worden vervangen door de referentie. Behandel op deze manier rimpels en vergrote poriën waar de verlichting van het gezicht samenvalt met de verlichting van het referentiegebied. Neem vervolgens een nieuw monster Alt + LMB en vervang de probleemhuid in het volgende gebied. U kunt de actie ongedaan maken door op Alt + Ctrl + Z te drukken.

Stap 4

Kopieer de afbeelding naar een nieuwe laag. Kies Gaussiaans vervagen in het menu Filter. Kies de diameter waarbij de rimpels onzichtbaar zijn en onthoud deze waarde. U hoeft niet op OK te klikken.

Stap 5

Selecteer in de groep Overig High Pass. Stel de straalwaarde in zoals u zich herinnert in de vorige stap. Pas vervolgens een Gaussiaanse vervaging toe op de afbeelding met een straal die gelijk is aan 1/3 van de waarde die u hebt onthouden. Stel de overvloeimodus in op Lichter en de dekking op ongeveer 40%.

Stap 6

Terwijl u de toets alt="Afbeelding" ingedrukt houdt, klikt u op het lagenpaneel Laagmasker toevoegen - er wordt een omgekeerd masker op de laag geplaatst. Gebruik een zachte witte borstel om over de huid in de afbeelding te schilderen, zonder de duidelijke contouren aan te raken - lippen, neus, ogen. Deze stap is nodig om huidproblemen te verbergen en tegelijkertijd niet "plastic" te maken.

Stap 7

Een van de tekenen van veroudering is het overhangen van de bovenste oogleden over de ogen als gevolg van de laxiteit van de huid. Dit defect kan worden verwijderd met de optie Uitvloeien in het menu Filter. Bescherm de iris met een masker met behulp van de Freeze Mask Tool. Selecteer het gereedschap Links duwen en verplaats de cursor tegen de klok in om de bovenste oogleden in de afbeelding op te tillen.

Stap 8

Dupliceer deze laag. Je kunt proberen het haar van het model dikker te maken. Selecteer de Clon Stamp Tool op de werkbalk. Het werkt op vrijwel dezelfde manier als de Healing Brush. Terwijl u de toets alt="Image" ingedrukt houdt, neemt u een monster van het gebied waar het haar er dik en verzorgd uitziet. Beweeg de cursor over het probleemgebied en beweeg de muis in de richting van de haargroei. De tekening verandert in de referentie.

Aanbevolen: