Een Fragment Openen

Inhoudsopgave:

Een Fragment Openen
Een Fragment Openen

Video: Een Fragment Openen

Video: Een Fragment Openen
Video: Амбивалентность, 2018 (драма, триллер) 18+ 2024, April
Anonim

Bestanden met de extensie.shs bevatten het Shell Scrap Object File en zijn geen volwaardige tekstbestanden. Ze worden gebruikt voor tijdelijke opslag van verplaatsbare objecten en worden ook wel fragmenten genoemd, omdat ze scripts kunnen bevatten voor het starten van een actie (scripts).

Een fragment openen
Een fragment openen

Noodzakelijk

wxscrap2rtf

instructies:

Stap 1

Zoek en download de wxscrap2rtf-toepassing naar uw computer om de onherkenbare.shs naar.rtf-indeling te converteren.

Stap 2

Voer het uitvoerbare bestand wxscrap2rtf.exe uit en maak een nieuwe map op uw bureaublad om het fragment op te slaan met de extensie.shs.

Stap 3

Klik op de knop "Volgende" in het hoofdvenster van het programma en specificeer de nieuw gemaakte map op het bureaublad met het fragment dat moet worden geopend in het dialoogvenster "Bladeren naar mappen" dat wordt geopend.

Stap 4

Druk op de OK-knop om uw keuze te bevestigen en druk nogmaals op de OK-knop om de opdracht uit te voeren.

Stap 5

Breng geen wijzigingen aan in het volgende dialoogvenster en klik op de knop "Volgende" om de verwerking van het geselecteerde bestand te starten.

Stap 6

Wacht op het bericht dat het.shs-bestand met succes is geconverteerd naar RTF en klik op Volgende om de toepassing wxscrap2rtf af te sluiten.

Stap 7

Klik op de knop "Voltooien" in het laatste dialoogvenster van het programma om de geselecteerde wijzigingen toe te passen en het vereiste document te openen in de Office-toepassing Word die is opgenomen in het Microsoft Office-pakket.

Stap 8

Druk op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Uitvoeren" om de bewerking uit te voeren om het ware formaat te bepalen van het fragment dat verborgen is achter de.shs-extensie.

Stap 9

Voer regedit in het veld Openen in en klik op OK om de opdracht te bevestigen om de Register-editor uit te voeren.

Stap 10

Vouw de registersleutel HKEY_CLASSES_ROOTShellScrap uit en verwijder de waarde voor de parameter NeverShowExt.

Aanbevolen: