Hoe Installeer Ik Windows 8

Hoe Installeer Ik Windows 8
Hoe Installeer Ik Windows 8

Video: Hoe Installeer Ik Windows 8

Video: Hoe Installeer Ik Windows 8
Video: Windows 8 or 8.1 How to Install in 2021 2024, April
Anonim

De procedure voor het installeren van een nieuw besturingssysteem van Microsoft is vergelijkbaar met die voor het installeren van eerdere versies. Het installeren van Windows 8 heeft echter een aantal extra opties. In eerste instantie zijn ze gericht op het gebruik van het systeem door softwareontwikkelaars.

Hoe installeer ik Windows 8
Hoe installeer ik Windows 8

Voordat u het besturingssysteem Windows 8 installeert, moet u ervoor zorgen dat uw computer voldoet aan de vermelde systeemvereisten. Maak 20 GB geheugen vrij op de partitie van de harde schijf van het systeem. Brand de image van de installatieschijf op een schijf of maak een multiboot USB-flashstation.

Sluit het station aan op uw computer of plaats de schijf in uw dvd-station. Zet uw computer aan. Open het snelwisselmenu voor opstartapparaten. U kunt ook een permanente prioriteit instellen met behulp van de BIOS-menu-opties.

Selecteer het gewenste apparaat en wacht tot de eerste voorbereiding van de installatiebestanden is voltooid. Selecteer in het eerste venster van het dialoogvenstermenu de interfacetaal en toetsenbordindelingen. Klik volgende.

Druk in de tweede fase op de knop "Installeren". Lees de voorwaarden van de licentieovereenkomst, selecteer het juiste selectievakje en klik op Volgende. Selecteer de systeeminstallatiemodus. Als dit de eerste keer is dat u met Windows 8 werkt, selecteert u "Install (volledig)". Bereid uw harde schijfpartitie voor op installatie, als u dit nog niet van tevoren heeft gedaan. Selecteer met de linkermuisknop de gewenste lokale schijf en klik op "Volgende".

Wacht terwijl het programma de gewenste bestanden kopieert. Daarna zal de computer automatisch opnieuw opstarten. Het is erg belangrijk om alle volgende starts vanaf de harde schijf uit te voeren, en niet vanaf een externe schijf. Lees de voorwaarden van de licentieovereenkomst voor ontwikkelaars en klik op de knop Accepteren. Voer de computernaam in het volgende menu in.

Als u een Windows Live-service gebruikt, geeft u een accountnaam op. Selecteer anders Wil niet inloggen.

Vul nu het standaard basis gebruikersformulier in. Klik op de knop Volgende en wacht tot de Metro-interface wordt gestart. Schakel het starten van het startmenu uit als u met een vaste pc zonder aanraakscherm werkt.

Aanbevolen: