Hoe Maak Je Een Flv-bestand?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Flv-bestand?
Hoe Maak Je Een Flv-bestand?

Video: Hoe Maak Je Een Flv-bestand?

Video: Hoe Maak Je Een Flv-bestand?
Video: Een video bestand omzetten naar een ander formaat 2024, Mei
Anonim

FLV (Flash Video) is een nieuw videoformaat dat is gemaakt met de software Macromedia Flash 8. Ze hebben met succes het probleem opgelost van enorme videobestanden die niet op internet kunnen worden afgespeeld. Hoe maak je zelf een FLV-bestand aan?

Hoe maak je een flv-bestand?
Hoe maak je een flv-bestand?

instructies:

Stap 1

Open Macromedia Flash 8 en maak een nieuw document. Selecteer de AVI-videobestanden die u naar FLV wilt converteren in het menu en volg de verdere instructies.

Stap 2

Ga naar het menu Bewerken en klik op de knop Video importeren, vervolgens op Volgende en Voltooien om het proces te voltooien. Als Directshow 9 en QuickTime 6.5 of hoger niet op uw systeem zijn geïnstalleerd, zal een pop-upvenster u eraan herinneren dit te doen om het AVI-bestand succesvol te importeren.

Stap 3

Druk op Ctrl + L om de database te openen, dubbelklik op het geopende AVI-bestand, selecteer Video-eigenschap insluiten, klik op de knop Uitvoer om het FLV-bestand te maken. Met deze techniek kun je AVI succesvol converteren naar FLV, waarna je versteld zult staan van de uiteindelijke FLV-grootte, die wel 100 (!) keer kleiner kan zijn dan het originele AVI-bestand. Nu kunt u het vrij gebruiken op internet.

Stap 4

Configureer uw Flash Video Player om FLV-bestanden correct af te spelen. Maak een nieuw Macromedia Flash-document door op Ctrl + F7 te drukken en het venster Componenten te openen.

Stap 5

Selecteer MediaPlayback, druk op alt="Image" + F7 om de Component Inspector-interface te openen. Specificeer het bestandstype: kies FLV als main of MP3 om de corresponderende bestanden af te spelen. Geef in het URL-paneel het pad op naar de benodigde FLV-documenten op internet als u rechtstreeks vanuit het netwerk wilt werken. Met Bedieningsplaatsing kunt u de locatie van het bedieningspaneel voor het afspelen van video's selecteren. Controle Zichtbaarheid bepaalt de zichtbaarheid ervan.

Stap 6

Voltooi de installatie door op Ctrl + Enter te drukken om de prestaties van uw opgenomen FLV-bestanden te testen. Als u ze op het netwerk wilt plaatsen, kunt u een van de speciale scripts aanschaffen waarmee u elke gemaakte video met een paar klikken op uw site kunt plaatsen.

Aanbevolen: