Hoe Installeer Ik Opera Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Opera Op Een Computer
Hoe Installeer Ik Opera Op Een Computer

Video: Hoe Installeer Ik Opera Op Een Computer

Video: Hoe Installeer Ik Opera Op Een Computer
Video: How To Download and Install Opera Browser On Window 7 2024, Mei
Anonim

Om een internetadres te openen en ernaartoe te gaan, hebt u een speciaal programma nodig, een "browser". Tot op heden zijn er nogal wat browsers gemaakt, maar slechts enkele zijn lange tijd echt populair gebleven. Opera is er een van.

opera installatie
opera installatie

instructies:

Stap 1

Elke ontwikkelaar streeft er niet alleen naar om een programma uit te brengen dat de erkenning van gebruikers zou winnen, maar ook om de mogelijkheid te bieden om hun creatie van de officiële website te downloaden. Om Opera te installeren, moet je naar de website van de ontwikkelaar gaan op: www.ru.opera.com, waar u op de startpagina wordt gevraagd om de nieuwste versie van deze browser te downloaden

Stap 2

Door op de knop "Download" te klikken, wordt het installatiebestand op uw computer opgeslagen. Start het op. Er verschijnt een venster waarin u op de knop "Accepteren en installeren" moet klikken. Binnen een paar seconden zal het programma alles zelf doen, zonder u zelfs maar lastig te vallen met de antwoorden op de vragen, waar en wat het moet worden geïnstalleerd, en zal onmiddellijk uw gloednieuwe Opera lanceren. Alles is klaar!

Aanbevolen: