Hoe Installeer Ik Een Nieuwe Opera

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Een Nieuwe Opera
Hoe Installeer Ik Een Nieuwe Opera

Video: Hoe Installeer Ik Een Nieuwe Opera

Video: Hoe Installeer Ik Een Nieuwe Opera
Video: How to Download And Install Opera Browser in Windows 10 2024, April
Anonim

Opera is ook een van de vijf meest voorkomende browsers. In sommige opzichten (zoals het aanpassen van aangepaste stylesheets) presteert het duidelijk beter dan de concurrentie. Er zijn versies van Opera voor zowel personal computers als mobiele apparaten. Sinds 2005 wordt deze internetbrowser gratis verspreid, dus het is nu eenvoudig om nieuwe versies ervan te krijgen en te installeren.

Hoe installeer ik een nieuwe Opera
Hoe installeer ik een nieuwe Opera

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website van de Opera-fabrikant om de nieuwste officieel gedistribueerde versie zonder tussenpersonen te krijgen. Website adres - https://opera.com. Deze webresource is meertalig, dus de sitescripts bepalen zelf de taal die door uw besturingssysteem wordt gebruikt en sturen een versie van de site in deze taal naar de browser. Beweeg de cursor over het gedeelte "Browsers" in het menu van de hoofdpagina en selecteer de link "Opera downloaden" in de vervolgkeuzelijst. U kunt, de hoofdpagina omzeilend, direct naar de directe link gaa

Stap 2

Selecteer de browserversie die je nodig hebt (voor computers of telefoons en tablets) door op de juiste knop op de downloadpagina te klikken. Daarna zou het downloaden van het installatieprogramma moeten beginnen. Als pop-upvensters in uw browser niet zijn toegestaan, is het mogelijk dat dit niet gebeurt en moet u op de bijbehorende link klikken, die op de sitepagina staat, samen met een uitleg waarvoor deze dient.

Stap 3

Klik op de knop Uitvoeren in het dialoogvenster voor het downloaden van bestanden. Het bestand wordt gedownload, uitgepakt en het installatieprogramma begint met zijn werk.

Stap 4

Klik op de knop "Opties" in het weergegeven installatievenster als u enkele details van de browserinstallatie wilt verduidelijken. Indien nodig kunt u de interfacetaal, installatielocatie en plaatsing van koppelingen wijzigen om de browser in het systeem te starten. Lees vervolgens de Servicevoorwaarden van Opera en klik op de knop Accepteren en bijwerken.

Stap 5

Sluit het Opera-venster als het geopend is op het moment dat de nieuwe versie wordt geïnstalleerd - het installatieprogramma kan u vragen met een bijbehorend bericht. Hiermee is de installatieprocedure voor de nieuwe versie voltooid en zal het installatieprogramma een browservenster openen.

Stap 6

U kunt het automatisch bijwerken van de browser naar de nieuwste versie in de instellingen in- of uitschakelen. Om dit te doen, drukt u op de toetsencombinatie CTRL + F12, gaat u naar het tabblad "Geavanceerd", selecteert u het gedeelte "Beveiliging" en stelt u de gewenste waarde van deze instelling in de vervolgkeuzelijst "Opera Updates" in.

Aanbevolen: