Hoe Het Flash Player-bestand Op Te Slaan

Inhoudsopgave:

Hoe Het Flash Player-bestand Op Te Slaan
Hoe Het Flash Player-bestand Op Te Slaan

Video: Hoe Het Flash Player-bestand Op Te Slaan

Video: Hoe Het Flash Player-bestand Op Te Slaan
Video: Flash Player больше не актуален и не нужен. Что это, почему не нужен и как удалить Flash Player 2024, Mei
Anonim

Het grootste deel van de video's, veel online games, zijn op internet gebouwd op basis van flash-technologie. Hiermee kunt u speelgoed, tekenfilms en animaties maken. Wat te doen om de video die je leuk vindt van de site op te slaan?

Hoe het Flash Player-bestand op te slaan
Hoe het Flash Player-bestand op te slaan

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Open de gewenste videosite, zoals youtube.com. Om een bestand in Flash-formaat van deze site op te slaan, kopieert u de link naar de video naar het klembord (ga naar de video en kopieer de inhoud van de adresbalk). Volg deze link https://save2go.ru/. Met deze service kunt u eenvoudig en snel Flash Player-bestanden van veel webpagina's downloaden, bijvoorbeeld directe links naar videobestanden van de sites vKontakte, RuTube, YouTube. Ondersteunde formaten –flv, swf. Deze bestanden kunnen gratis op uw computer worden opgeslagen

Stap 2

Kopieer het adres van de webpagina met de gewenste video of animatie naar het klembord om de flashvideo op uw computer op te slaan. Plak dit adres vervolgens in het veld bovenaan de Save2GO-website en klik vervolgens op de knop "Opslaan van site". Selecteer het bestand dat u nodig hebt uit de lijst met directe links die op het scherm verschijnen en sla het op uw computer op. Het voordeel van deze methode is dat u geen programma's hoeft te installeren om het flash-bestand te downloaden.

Stap 3

Zoek het benodigde flashbestand in de tijdelijke bestanden van de browser. Als u de Opera-browser gebruikt, gaat u naar de map C: Documenten en instellingen UW PROFIEL, Lokale instellingenToepassingsgegevensOperaOperaprofilecache4, sorteert u de bestanden op type, bladert u door de lijst met flv- en swf-bestanden, bladert u ernaar en vindt u degene die u nodig hebt. Kopieer vervolgens het vereiste bestand naar een andere map. Om het flash-bestand dat is geopend met de Internet Explorer-browser op te slaan, gaat u naar de map C: Documenten en instellingen * uw computerlogin * Lokale instellingen Tijdelijke internetbestanden en kopieert u op dezelfde manier het flash-bestand vanaf daar. Als u geen Flash-bestanden in de opgegeven mappen kunt vinden, klikt u op de knop "Start", selecteert u de opdracht "Zoeken" - "Bestanden en mappen", selecteert u "Bestanden" in de zoekopties, voert u.swf in het veld "Bestandsnaam" in, selecteer als locatiezoekopdracht het systeemstation, standaard is dit C. Klik vervolgens op de knop "Zoeken". Sorteer de resultaten op wijzigingsdatum. Als je onlangs een flashvideo hebt bekeken, staat deze video bovenaan de lijst. Zoek op dezelfde manier in het.flv-formaat.

Stap 4

Download en installeer een speciaal programma als u vaak flash-bestanden van internetpagina's moet opslaan. Volg bijvoorbeeld de link https://www.soft.join.com.ua/index.php?action=url&url=https://www.download..en download het Flash Saver-programma. Start het programma om de swf-video te downloaden, voer het adres in van de pagina die de gewenste video bevat en klik op de knop "Detecteren". Bestanden die beschikbaar zijn om te downloaden, verschijnen in de onderstaande lijst. Selecteer de gewenste en klik op de knop "Opslaan".

Aanbevolen: