Hoe Het Spel Op De Computer Op Te Slaan

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Op De Computer Op Te Slaan
Hoe Het Spel Op De Computer Op Te Slaan

Video: Hoe Het Spel Op De Computer Op Te Slaan

Video: Hoe Het Spel Op De Computer Op Te Slaan
Video: DAMMEN BEGINNERSCURSUS #1 --- Kenningmaking met Lidraughts.org 2024, April
Anonim

De ontwikkeling van computertechnologieën in onze tijd is voelbaar, aangezien steeds meer tijd jongeren besteden aan het spelen van computerspelletjes. De huidige spellen kunnen gewoon niet in korte tijd worden voltooid, dus om op een geschikt moment terug te keren naar het spel, moet je het opslaan.

Hoe het spel op de computer op te slaan
Hoe het spel op de computer op te slaan

Noodzakelijk

  • - de computer zelf;
  • - een computerspel waar je al hebt gespeeld tot het gewenste moment, dat moet worden opgeslagen.

instructies:

Stap 1

De eerste methode is universeel en geschikt voor elke browser die op uw computer is geïnstalleerd. Ga naar de pagina waar je nog speelt. Door op de rechtermuisknop te drukken, opent u het contextmenu. Kies onder de voorgestelde items "Informatie over de pagina". Na deze stappen zou een venster moeten verschijnen. Ga naar het tabblad "Multimedia". Selecteer het gewenste object in "Multimedia". Je herkent het aan de swf-extensie. Klik nogmaals met de rechtermuisknop om het contextmenu op te roepen en selecteer het item "Opslaan als …". Geef de locatie op waar je het spel wilt opslaan, klik vervolgens op "OK" en dat is alles - het spel wordt opgeslagen op de computer.

Stap 2

In sommige browsers (Opera, Mozilla Firefox) kunnen Flash-games op de computer op andere manieren worden gespeeld. Elk heeft zijn eigen kenmerken. Als u Opera gebruikt, kunt u het als volgt opslaan: ga naar het menu "Tools" en selecteer vervolgens de map "Downloads" - bovenaan ziet u het venster "Fast Boot". Kopieer de directe link naar het spel en plak deze in dit venster. Druk op "Enter", waarna het downloaden van het spel naar je computer automatisch start. Dan kun je het spel vinden in de map "Mijn documenten".

Stap 3

Wil je het spel opslaan met Firefox, dan heb je een versie met de AdBlock plugin (of AdBlock Plus) nodig. Om op te slaan, klikt u met de rechtermuisknop op de snelkoppeling "Blokkeren". In het contextmenu dat verschijnt, selecteer je het item "Opslaan als …", selecteer de opslaglocatie, "Ok", waarna het spel begint te downloaden naar je computer. Het op deze manier opgeslagen bestand kan worden gestart met elke browser waarin Flash eerder was geïnstalleerd.

Aanbevolen: