Hoe Een Dmg-bestand Te Schrijven

Inhoudsopgave:

Hoe Een Dmg-bestand Te Schrijven
Hoe Een Dmg-bestand Te Schrijven

Video: Hoe Een Dmg-bestand Te Schrijven

Video: Hoe Een Dmg-bestand Te Schrijven
Video: How to Extract .dmg file for free in Windows XP/Vista/7/8/9/10 2024, Mei
Anonim

Als u besluit uw Windows-besturingssysteem te wijzigen in Mac OS en zelfs een schijfkopie uploadt, krijgt u met één probleem te maken. Het feit is dat de Mac OS-afbeelding is gemaakt in dmg-indeling, wat niet wordt ondersteund door andere besturingssystemen. Om een dmg-bestand te schrijven, moet u het converteren naar iso-formaat of speciale software gebruiken.

Hoe een dmg-bestand te schrijven
Hoe een dmg-bestand te schrijven

Noodzakelijk

  • - UltraISO;
  • - TransMac.

instructies:

Stap 1

Zoek op internet en download het UltraISO-programma. U kunt bijvoorbeeld de link naar de officiële bron https://ultraiso.info/download gebruiken. Deze applicatie is ontworpen om verschillende formaten te maken, te bewerken en te converteren, inclusief het converteren van dmg-bestanden naar iso.

Stap 2

Installeer het UltraISO-programma en voer het uit. Open het menu "Bestand" en klik op de link "Openen". Geef het pad op naar het dmg-bestand dat u naar iso-indeling wilt converteren. Klik op het vervolgkeuzemenu "Files of type" en vink Mac (*.dmg, *.timg, *.hfs) aan om de bestanden met de gewenste extensie in de map weer te geven. Bevestig de opening van de afbeelding.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade dmg-bestand en klik op de knop "Uitpakken naar". Geef het pad op om het bestand in iso-indeling op te slaan. Daarna kunt u vrijelijk een schijfkopie schrijven met behulp van standaard besturingssysteemprogramma's of andere toepassingen.

Stap 4

U gebruikt het TransMac-programma, dat is ontworpen om rechtstreeks met dmg-bestanden te werken onder het Windows-besturingssysteem. U kunt de applicatie downloaden op https://www.asy.com/sharetm.htm of een andere alternatieve bron. Het programma is betaald, maar het heeft een proefperiode van 15 dagen. Dit is voldoende om één keer een dmg-bestand te schrijven, dus u moet niet meteen geld uitgeven aan de activering ervan.

Stap 5

Start TransMac en open de opdracht Tools - Burn CD / DVD Image. Geef het station op om te schrijven, de schrijfsnelheid en een link naar het dmg-bestand met de afbeelding. Klik op de knop "Ok". Als het programma u vraagt om het bestand uit te pakken, ga dan akkoord en specificeer de opslaglocatie. Probeer daarna opnieuw op te nemen met het nieuwe pad. Daarna wordt de dmg-afbeelding onder Windows naar schijf geschreven. Het is vermeldenswaard dat de Mac OS-image behoorlijk volumineus is, dus bereid vooraf een tweelaagse dvd-schijf voor.

Aanbevolen: