Hoe De Videocodec Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Videocodec Te Veranderen
Hoe De Videocodec Te Veranderen

Video: Hoe De Videocodec Te Veranderen

Video: Hoe De Videocodec Te Veranderen
Video: How To Find Out Which Codec A Video File Is? 2024, Mei
Anonim

De videocodec van de opname wordt gewijzigd, zodat deze later op verschillende spelers kan worden afgespeeld. Dit geldt met name voor minder gangbare formaten die niet door dvd-spelers worden ondersteund.

De videocodec wijzigen
De videocodec wijzigen

Noodzakelijk

video-omzetterprogramma

instructies:

Stap 1

Kies een conversieprogramma dat zowel met de originele extensie van je video werkt als codeert in het formaat dat je nodig hebt. Dit kan Video Convert Master, Pinnacle Converter, Ulead Movie Factory en nog veel meer zijn. De meeste van hen zijn betaald en u moet een licentie aanschaffen om ze volledig te gebruiken. Als er een demoversie is, werkt deze hoogstwaarschijnlijk alleen met een deel van het bestand. Er zijn ook alternatieve gratis programma's, hun belangrijkste verschillen in de ondersteunde opnameformaten.

Stap 2

Nadat u bekend bent met de keuze van een videoconversieprogramma, downloadt u het installatieprogramma naar uw computer. U kunt het het beste downloaden van de officiële websites van de ontwikkelaars om het binnendringen van schadelijke code en virussen te voorkomen. Installeer de convertersoftware op uw computer en volg daarbij zorgvuldig de instructies in de installatiemenu-items.

Stap 3

Voltooi indien nodig de registratie van het softwareproduct nadat u een voorbeeld van het werk in de demomodus hebt bekeken. Wanneer u online voor een licentie betaalt, volgt u het adres in de browserbalk en gebruikt u het virtuele toetsenbord op het scherm.

Stap 4

Voer de licentiesleutel van het softwareproduct in en begin met het coderen van de video. Open de film waarin u de codec wilt wijzigen vanuit het menu Bestand of Bladeren van uw programma.

Stap 5

Voeg het toe aan de codeerlijst en zorg er vervolgens voor dat u de laatste parameters correct specificeert, aangezien u deze na het starten van het proces niet kunt wijzigen. Wacht tot het einde van de conversieprocedure, probeer uw computer niet te laden met het starten van andere programma's of games. Controleer of de codec van de geconverteerde opname is gewijzigd en gebruik deze vervolgens zoals u wilt.

Aanbevolen: