Skype Wijzigen?

Inhoudsopgave:

Skype Wijzigen?
Skype Wijzigen?

Video: Skype Wijzigen?

Video: Skype Wijzigen?
Video: How to change the language on Skype® 2024, Maart
Anonim

Wanneer u Skype gaat gebruiken, kiest u, naast het registreren van een account, uw gebruikersnaam - de naam waaronder u met uw vrienden wilt communiceren. Soms komt het voor dat u enkele van uw instellingen vergeet - dit kan ook van invloed zijn op uw Skype-gebruikersnaam.

De eerste impuls in zo'n situatie kan de wens zijn om de gebruikersnaam te veranderen. Maar dit kan helaas niet. Om uw gebruikersnaam te wijzigen, kunt u bijvoorbeeld het volgende doen.

Skype-aanmelding is gemakkelijker te onthouden dan te wijzigen
Skype-aanmelding is gemakkelijker te onthouden dan te wijzigen

instructies:

Stap 1

Register. Skype zal u vragen om twee velden in te vullen: gebruikersnaam en wachtwoord. Probeer deze keer een gebruikersnaam en wachtwoord te bedenken die u zich goed herinnert, en tegelijkertijd zullen ze behoorlijk ingewikkeld zijn.

Stap 2

Vul in het volgende venster alle voorgestelde velden zorgvuldig in. Zorg ervoor dat het e-mailadres dat u opgeeft goed werkt. Naar dit e-mailadres wordt een bevestigingsbrief voor de inschrijving gestuurd.

Stap 3

Dat is alles, u kunt Skype gaan gebruiken. Om dit te doen, hoeft u alleen maar het programma in te voeren met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Aanbevolen: