Hoe U Uw Skype-wachtwoord Kunt Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Skype-wachtwoord Kunt Wijzigen
Hoe U Uw Skype-wachtwoord Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Uw Skype-wachtwoord Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Uw Skype-wachtwoord Kunt Wijzigen
Video: Wachtwoord wijzigen voor B-OnLine HRM 2024, April
Anonim

Als u uw Skype-wachtwoord veiliger wilt maken of het gewoon vergeten bent, hoeft u slechts een paar stappen te doorlopen - en u wijzigt uw wachtwoord en blijft in contact met de hele wereld.

Hoe u uw Skype-wachtwoord kunt wijzigen
Hoe u uw Skype-wachtwoord kunt wijzigen

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste optie als u uw gebruikersnaam en huidige wachtwoord onthoudt. In dit geval moet u zich aanmelden bij Skype.

Als u zich bij Skype hebt aangemeld met een programma dat op uw computer is geïnstalleerd, kiest u Wachtwoord wijzigen in het Skype-menu. In het geopende venster moet u het huidige wachtwoord en een nieuw wachtwoord invoeren.

Als u bent aangemeld bij Skype via de officiële website van het programma, klikt u op de link "Wachtwoord wijzigen" op uw persoonlijke pagina. Deze link bevindt zich naast de tekst "Uw wachtwoord". Wanneer u op deze link klikt, wordt u ook gevraagd om uw huidige en nieuwe wachtwoorden in te voeren.

Stap 2

De situatie is anders - u herinnert zich uw gebruikersnaam, herinnert u het e-mailadres waarop uw gebruikersnaam was geregistreerd, maar herinnert u het wachtwoord niet. Voer uw gebruikersnaam in en klik op de link "Wachtwoord vergeten?" naast het wachtwoordveld. U wordt gevraagd om uw e-mailadres in te voeren, waarna een e-mail met een tijdcode en de mogelijkheid om uw wachtwoord direct te herstellen naar het opgegeven adres wordt verzonden. Houd er rekening mee dat de tijdcode binnen 6 uur moet worden ingewisseld. Na 6 uur wordt de code ongeldig.

Stap 3

Als u uw gebruikersnaam weet, maar uw wachtwoord of e-mailadres niet meer weet (of dit adres niet meer gebruikt), moet u in dit geval de link "Kunt u uw e-mailadres vergeten?" Voer de volgende informatie in: uw gebruikersnaam, berekende gegevens voor alle transacties in Skype van de afgelopen 6 maanden (voor- en achternaam van de gebruiker, land en bestelnummer of creditcardgegevens die zijn gebruikt voor de betaling). Deze optie werkt als u uw saldo binnen 6 maanden heeft aangevuld.

Stap 4

Als u uw login niet meer weet, probeer dan contact op te nemen met uw vrienden die u hebben toegevoegd aan Skype-contacten. En als u uw e-mailadres herinnert waarop de login is geregistreerd, volg dan de link "Wat is mijn Skype-login?" Ga vervolgens naar stap 1-3 zoals van toepassing.

Aanbevolen: