Tekst Goud Maken In Photoshop

Inhoudsopgave:

Tekst Goud Maken In Photoshop
Tekst Goud Maken In Photoshop

Video: Tekst Goud Maken In Photoshop

Video: Tekst Goud Maken In Photoshop
Video: Photoshop Gold Text Effect 2024, Mei
Anonim

Adobe Photoshop is een krachtige grafische editor waarmee u wonderen kunt verrichten met uw foto's en andere afbeeldingen. U kunt collages maken, tekst toevoegen, visuele stijlen toepassen en vele andere functies.

Tekst goud maken in Photoshop
Tekst goud maken in Photoshop

Noodzakelijk

  • - een computer met internettoegang;
  • - vaardigheden in Adobe Photoshop.

instructies:

Stap 1

Maak een nieuw bestand in Photoshop van de gewenste grootte om de gouden letters te maken, stel een transparante achtergrond in. Maak hiervoor een nieuwe laag aan, hiervoor in het lagenpalet, klik rechtsonder in het scherm op de knop "Nieuwe laag". Selecteer het gereedschap Vullen, zwarte kleur, klik eenmaal op de laag. Gouden tekst in Adobe Photoshop ziet er het beste uit op een zwarte achtergrond. Selecteer het gereedschap "Tekst", schrijf de gewenste tekst, stel het gewenste lettertype en de gewenste grootte in. Zet het op vet. Maak een kopie van deze laag met behulp van de sneltoets Ctrl + J.

Stap 2

Selecteer de bovenste laag, dubbelklik erop om het stijlmenu te openen. Selecteer de opdracht Verloopoverlay, stel de stijl in op Weerspiegeld en klik op de verloopafbeelding. Stel in een venster met een verloop (iriserende vulling) de vulkleuren in om gouden letters te maken. Klik op de markering in de linkerbenedenhoek van de strook en vervolgens op het venster met een keuze aan kleuren ervoor. Stel in het geopende venster de kleurcode in op f5eeba. Stel de kleur voor de andere markering op dezelfde manier in - a18922. Vink in het Layer Style venster het vakje aan naast de Bevel and Emboss optie, de waarde voor de Techniques commando set Chisel Hard, voor de Depht optie - 150, Size - 15. Plaats de flask naast het Contour veld.

Stap 3

Selecteer de optie Innerlijke gloed. Stel de kleurparameters voor de gloed in op e8750f. Mengmodus - Vermenigvuldigen, Capaciteit - 50, Grootte - 15. Klik rechtsboven op de knop "OK" en je krijgt een goudkleurige tekst.

Stap 4

Volg deze link https://depositfiles.com/en/files/q17av30vv om snel gouden tekst te maken. Download extra stijlen voor Adobe Photoshop. Pak het archief uit in een willekeurige map, voer het programma uit, selecteer het stijlenpalet, klik op de pijl in de rechterbovenhoek, selecteer de optie "Laad stijlen". Voeg de gedownloade stijlen toe aan het programma. Maak vervolgens een laag, schrijf daar de tekst die je nodig hebt. Kies in het lagenpalet een van de gouden stijlen. De gouden tekst is klaar!

Aanbevolen: