Hoe Krijg Je Gratis Goud In Avatar

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Je Gratis Goud In Avatar
Hoe Krijg Je Gratis Goud In Avatar

Video: Hoe Krijg Je Gratis Goud In Avatar

Video: Hoe Krijg Je Gratis Goud In Avatar
Video: How to get ANY ITEM on THE AVATAR SHOP for FREE! (ROBLOX) 2024, Mei
Anonim

In het sociale netwerk Vkontakte is er een prachtige game Avatar. Daarin kun je met je vrienden chatten, verschillende taken uitvoeren, je personage aankleden in prachtige kostuums. Om te winkelen in de in-game winkel, heb je veel goud nodig - de in-game valuta. Het kan worden gekocht met stemmen en verdiend. Als je nog steeds niet weet hoe je gratis goud kunt krijgen in Avatar, bekijk dan zeker de onderstaande methoden.

Hoe krijg je gratis goud in Avatar
Hoe krijg je gratis goud in Avatar

Goud verdienen in Avatar

Je kunt gratis veel goud in de Avatar krijgen door aan het rad van geluk te spelen. Als je geluk hebt in het leven, zal het geluk je op een dag zeker toelachen en kun je 4 gouden munten winnen.

Als je jezelf geduldig, ijverig en slim vindt, kun je het beste de methode gebruiken om verschillende taken uit te voeren bij het verdienen van goud.

Voor de opgeloste problemen in het spel kun je een gouden munt krijgen.

Je personage kan ook naar school gaan en daar taken voltooien, waarbij hij een of twee goud ontvangt voor de juiste antwoorden.

Als je klaar bent om je kennis te testen op schoolexamens, probeer dan 50 munten te verdienen. Hiervoor moet je meer dan 275 punten scoren.

Je kunt gratis goud krijgen in Avatar als je elke dag inlogt in het spel. Je hoeft niet eens iets te doen om munten te verdienen. Met dagelijkse bezoeken aan de applicatie ontvangt u op de vijfde dag een felbegeerde munt, op de tiende - vijf, op de vijftiende - zeven.

De game heeft ook een aparte sectie "Free Gold". Je kunt erin gaan en taken van verschillende moeilijkheidsgraden voltooien, die je ook verschillende munten opleveren. Hoe hoger de moeilijkheidsgraad, hoe meer je kunt verdienen. Bij sommige taken moet je echt geld investeren, stemmen overzetten naar het spelaccount, maar je kunt er veel goud mee verdienen.

Hoe krijg je gratis goud in Avatar zonder sms

Voor de ongeduldige hebben de ontwikkelaars van Avatar de mogelijkheid geboden om goud te kopen voor stemmen. Voor elke stem kun je 10 munten krijgen. Hoe meer goud je tegelijk koopt, hoe beter de deal zal zijn.

Niet elke speler is klaar om zijn echte geld in de applicatie te investeren. Je kunt gratis goud krijgen in Avatar zonder sms met behulp van verschillende bugs, codes en cheats.

Op dit moment zit er een bug in het spel waardoor je gratis kleding in de winkel kunt krijgen en deze vervolgens kunt doorverkopen. Om dit te doen, moet je naar de afdeling dingen kopen, het gewenste pak selecteren. Wanneer u een venster met een koopaanbieding ziet, moet u dit sluiten. Op de computer moet u de datum een jaar terug in het systeem vertalen en vervolgens de gewenste aankoop opnieuw selecteren. Deze dingen zouden in de gekochte moeten zitten.

Voor degenen die snel en veel aan goud willen komen, worden speciale cheats ontwikkeld. De meeste zijn echter niet alleen onwerkzaam, maar kunnen ook een bedreiging vormen voor de veiligheid van uw computer. Als je toch besluit een code of cheat te downloaden, doe dit dan alleen op een vertrouwde bron. Toch is gratis goud krijgen in Avatar veel veiliger zonder bugs en cheats te gebruiken.

Aanbevolen: