Hoe Iriserende Tekst Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Iriserende Tekst Te Maken
Hoe Iriserende Tekst Te Maken

Video: Hoe Iriserende Tekst Te Maken

Video: Hoe Iriserende Tekst Te Maken
Video: НЕТ БЮДЖЕТНОГО КАНДИДА ПОКУПКИ! - Родители не могут сказать нет | Мы - Дэвисы 2024, Mei
Anonim

Wil je je vriend(in) feliciteren met een e-mailkaart, maar kun je de juiste niet vinden? Zoek gewoon een mooie foto en versier deze met iriserende tekst.

Hoe iriserende tekst te maken
Hoe iriserende tekst te maken

Het is nodig

Raster grafische editor Adobe Photoshop versie CS3 of hoger, computer, mooie foto

instructies:

Stap 1

Open elke gewenste afbeelding in Photoshop. Neem het gereedschap Horizontale tekst en schrijf iets als "Gefeliciteerd!" of gewoon "Gefeliciteerd!" Kies de tekststijl, het lettertype, de grootte en de kleur naar wens. Kopieer de tekstlaag door op Ctrl + J te drukken.

Stap 2

Maak een nieuwe laag door naar Laag> Nieuw> Laag … te gaan of druk op Ctrl + Shift + N. Neem het gereedschap Verloop (verloop), pas het aan. Kies een geschikt kleurverloop, liefst met een lichter midden.

Stap 3

Open het animatievenster Venster> Animatie. Vul de nieuwe laag met het verloop dat in de afbeelding wordt weergegeven. Druk op Alt + Ctrl + G om het verloop op de laag te houden. Zet deze laag op Overlay-overvloeimodus. Maak nog een frame in het animatievenster.

Stap 4

Neem het gereedschap Verplaatsen (Verplaatsen) en sleep het verloop over de afbeelding met de tekst van links naar rechts. Klik in het animatievenster op de knop Tweens-animatieframes. Maak tien tussenliggende frames. Stel elk van hen in op een tijd van 0,1 seconde. Klik in de rechterbovenhoek van het animatievenster op de menuknop. Kies in de lijst die verschijnt Alle frames selecteren. Stel de tijd in op het laatste frame.

Stap 5

Sla de animatie op Bestand> Opslaan voor web en apparaten…> Opslaan of druk op Alt + Shift + Ctrl + S.

Aanbevolen: