Hoe Tekst Goud Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Tekst Goud Te Maken
Hoe Tekst Goud Te Maken

Video: Hoe Tekst Goud Te Maken

Video: Hoe Tekst Goud Te Maken
Video: Hoe maak je goud? 2024, April
Anonim

Om van een eenvoudige inscriptie een decoratief element te maken, moet je vaak verschillende trucs gebruiken. De tekst kan verschillende texturen van hout, steen, metaal nabootsen. De gouden tekst ziet er behoorlijk indrukwekkend uit.

Hoe tekst goud te maken
Hoe tekst goud te maken

Noodzakelijk

Photoshop

instructies:

Stap 1

Maak een nieuw document in Photoshop. Gebruik hiervoor de opdracht "Nieuw" uit het menu "Bestand" of de sneltoets "Ctrl + N". De canvasgrootte is 1600 bij 890 pixels, de resolutie is 72 dpi.

Stap 2

Selecteer in het palet "Tools" de "Paint Bucket Tool". Zet de voorgrondkleur op zwart. Dit kan worden gedaan door met de linkermuisknop te klikken op de bovenkant van de gekleurde vierkanten onder aan het deelvenster Gereedschappen. Selecteer zwart in het palet dat wordt geopend en klik op de knop "OK". Gebruik het gereedschap Vullen om het gemaakte document met zwart te vullen door over het document te bewegen en met de linkermuisknop te klikken.

Stap 3

Selecteer in het palet "Tools" het gereedschap "Horizontal Type Tool" ("Horizontale tekst"). Klik met de linkermuisknop op de gekleurde rechthoek onder het hoofdmenu en selecteer wit voor het label.

Stap 4

Plaats je cursor op een nieuw document, klik met de linkermuisknop en schrijf de tekst die je goud gaat maken. Beëindig het bewerken van de tekst door met de muis over de tekstlaag in het palet "Lagen" te gaan en met de linkermuisknop te klikken.

Stap 5

Klik met de rechtermuisknop op de tekstlaag en selecteer "Overvloeiopties" in het contextmenu. Vink in het venster dat verschijnt de vakjes aan naast "Inner Glow", "Bevel and Emboss", "Contour", "Texture", "Pattern Overlay".

Stap 6

Klik met de linkermuisknop op het item "Inner Glow" en pas de parameters als volgt aan: "Blend mode" - "Multiply", "Dekking" - 100%, "Noise" - 0. Klik op het gekleurde vierkant, in het onderste deel van het palet dat wordt geopend, voert u de codekleuren 54532d in. Klik op de knop "OK". Selecteer "Zachter" voor "Techniek" in het vervolgkeuzemenu en "Rand" voor "Bron". Stel de choke en grootte in op 0% en 25 pixels. Stel "Bereik" in op 50%.

Stap 7

Klik met de linkermuisknop op "Bevel and Emboss" en stel de volgende parameters in: "Style" - "Inner Bevel", "Technique" - "Chisel Hard", "Depth" - 331%, "Direction" - "Up", " Size”- 9 pixels,“Hoek”- 120,“Hoogte”- 70,“Hoogtepuntmodus”-“Kleur Dodge”. Klik op de gekleurde rechthoek en voer in het palet dat opent de kleurcode e5d266 in. Stel "Dekking" in op 100%, "Schaduwmodus" op "Verschil". Klik op de gekleurde rechthoek en voer de kleurcode 5a3015 in.

Stap 8

Klik met de linkermuisknop op het item "Contour" en selecteer het contourtype "Cone". Stel de parameter "Bereik" in op 100%.

Stap 9

Klik met de linkermuisknop op het item "Textuur" en selecteer de textuur "Wow-Rock Bump". Stel de waarde "Schaal" in op 267%, voor de parameter "Diepte" + 103%.

Stap 10

Klik met de linkermuisknop op het item "Pattern Overlay" en stel de volgende parameters in: "Blend Mode" - "Normal", "Dekking" - 100%, "Pattern" - "Wow-Wood01", "Scale" - 267%. Klik op de knop "OK" rechtsboven in het venster "Laagstijl".

Stap 11

Sla de afbeelding op met de opdracht "Opslaan" van het menu "Bestand".

Aanbevolen: