Hoe U Uw Computer Optimaal Kunt Configureren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computer Optimaal Kunt Configureren
Hoe U Uw Computer Optimaal Kunt Configureren

Video: Hoe U Uw Computer Optimaal Kunt Configureren

Video: OTYS Advice 124: Controleer uw pc voor optimaal OTYS gebruik 2022, November
Anonim

Er zijn verschillende manieren om de snelheid van uw computer te verhogen. Als we het hebben over een relatief oud model, is het beter om softwaremethoden te gebruiken voor het wijzigen van de parameters van de pc.

Hoe u uw computer optimaal kunt configureren
Hoe u uw computer optimaal kunt configureren

Noodzakelijk

Geavanceerde systeemzorg

instructies:

Stap 1

Voer algemene optimalisatie van de computer uit. Maak verbinding met internet en ga naar www.iobit.com. Zoek naar Advanced System Care en download het. Installeer het hulpprogramma op uw computer en start het opnieuw op. Start ASC en selecteer het menu Systeemdiagnose.

Stap 2

Selecteer de selectievakjes "Optimalisatie" en "Defragmentatie", klik op de knop "Scannen" en wacht tot de analyse van het systeem en de harde schijf is voltooid. Klik nu op de knop "Repareren" en wacht terwijl het programma de gedetecteerde fouten herstelt en de schijf defragmenteert.

Stap 3

Open het Windows-opruimingsmenu. Vink de vakjes aan naast Registerfouten en onnodige bestanden. Voer het algoritme uit voor het scannen en corrigeren van parameters. Verlaat het ASC-programma een tijdje.

Stap 4

Open de lijst met partities op de harde schijf (menu "Deze computer"), klik met de rechtermuisknop op het pictogram van het volume waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd. Open de eigenschappen en ga naar het tabblad "Algemeen". Haal het vinkje weg naast het item "Sta indexering van bestandsinhoud toe". Bevestig de wijziging in de parameters voor het werken met deze sectie. Voer dezelfde bewerking uit voor de overige lokale schijven.

Stap 5

Open het configuratiescherm en ga naar het menu "Beheer". Klik op de snelkoppeling "Services" en wacht tot het nieuwe menu wordt geopend. Zoek en schakel ongebruikte onderdelen van het besturingssysteem uit. Lees hun beschrijvingen aandachtig door, zodat u niet per ongeluk belangrijke services uitschakelt. Dit kan leiden tot uitval van het besturingssysteem. Stel voor elke uitgeschakelde service het opstarttype in op Handmatig of Uitgeschakeld.

Stap 6

Keer terug naar het ASC-programma en open het menu Hulpprogramma's. Selecteer het item "RAM" op het tabblad "Versnelling". Klik op de knop Volgende en selecteer het type Diepe reiniging. Start je computer opnieuw op.

Populair per onderwerp