Hoe De Grafische Kaart In Een Laptop Te Vergroten?

Inhoudsopgave:

Hoe De Grafische Kaart In Een Laptop Te Vergroten?
Hoe De Grafische Kaart In Een Laptop Te Vergroten?

Video: Hoe De Grafische Kaart In Een Laptop Te Vergroten?

Video: Hoe De Grafische Kaart In Een Laptop Te Vergroten?
Video: How to Upgrade laptop RAM and How to Install laptop Memory 2019 - Faster laptop - Beginners 2024, Mei
Anonim

Een van de grootste problemen met veel relatief oude laptops is het gebrek aan kracht van de grafische kaart. Er zijn verschillende manieren om het op te lossen, maar u kunt het beste een nieuwe videoadapter installeren.

Hoe de grafische kaart in een laptop te vergroten?
Hoe de grafische kaart in een laptop te vergroten?

instructies:

Stap 1

Lees eerst de instructies voor uw laptop. Ontdek het type videoadapter dat momenteel is geïnstalleerd. Het kan een geïntegreerde chip zijn of een volwaardige videokaart. Als u met de eerste optie wordt geconfronteerd, opent u de instructies voor het moederbord.

Stap 2

Zoek uit of er slots in zitten voor het aansluiten van een volwaardige videoadapter. Als je geen instructies voor dit onderdeel hebt, ga dan naar de website van de fabrikant van het moederbord en vind daar de benodigde informatie.

Stap 3

Ontdek het type van deze connector voor het aansluiten van de videokaart. Koop een geschikte videoadapter. Zet je laptop uit. Draai alle bevestigingsschroeven van de onderkant van het apparaat los. Houd er rekening mee dat het soms nodig is om de schroeven in de interne sleuven voor RAM of harde schijf los te draaien.

Stap 4

Koppel verschillende kabels los van het moederbord naar andere apparaten. Onthoud wat en waar moet worden aangesloten. Installeer de nieuwe grafische kaart in de bestaande sleuf.

Stap 5

Stel je laptop samen. Zorg ervoor dat u alle eerder losgekoppelde lussen opnieuw aansluit. Schakel het apparaat in. Hoogstwaarschijnlijk zal de geïntegreerde videokaart nog steeds actief zijn wanneer deze voor het eerst wordt ingeschakeld.

Stap 6

Installeer de stuurprogramma's voor de nieuwe videoadapter. Als je geen schijf hebt met de benodigde software, bezoek dan de officiële website van de fabrikant van je videokaart. Download daar programma's en stuurprogramma's die geschikt zijn voor dit model videoadapter.

Stap 7

Installeer de benodigde software. In het geval dat uw geïntegreerde videokaart op een Intel-chip is geïnstalleerd, wordt de nieuwe videoadapter automatisch ingeschakeld wanneer u een krachtige toepassing start.

Stap 8

Als je laptop een AMD-processor heeft, open dan AMDpowerXpress en schakel zelf de nieuwe videoadapter in. Stel indien nodig automatische apparaatwisseling in.

Aanbevolen: