Een Adres Op Een Envelop Afdrukken

Inhoudsopgave:

Een Adres Op Een Envelop Afdrukken
Een Adres Op Een Envelop Afdrukken

Video: Een Adres Op Een Envelop Afdrukken

Video: Een Adres Op Een Envelop Afdrukken
Video: Word 2016 - Printing an Envelope - How To Print Address on Envelopes From Printer in HP Canon Epson 2024, Mei
Anonim

Ondanks het feit dat er momenteel veel internetmaildiensten zijn, blijven mensen papieren brieven gebruiken. Maar om ervoor te zorgen dat zo'n brief de geadresseerde goed bereikt, is het belangrijk om te weten hoe u het adres correct op de envelop kunt afdrukken.

Een adres op een envelop afdrukken
Een adres op een envelop afdrukken

instructies:

Stap 1

Gebruik Microsoft Word. Open een nieuw document en ga naar het tabblad "Services". Klik op het menu van deze sectie "Brieven en mailings" en selecteer het tabblad "Enveloppen en etiketten".

Stap 2

Houd er rekening mee dat de envelop twee velden heeft om in te vullen. Linksboven is voor het opnemen van afzenderinformatie en rechtsonder voor ontvangerinformatie. U dient deze velden in te vullen in overeenstemming met waar en vanwaar u uw brief gaat verzenden.

Stap 3

Als de brief door Rusland moet reizen zonder het land te verlaten, worden beide velden in het Cyrillisch (in het Russisch) ingevuld in het volgende formaat: naam, achternaam, patroniem, straatnaam, huis- en appartementnummer, naam van de wijk, stad en regio, postcode.

Stap 4

Het invullen van het adres op een buitenlandse envelop zal iets anders zijn. Het is het beste om het adres van de ontvanger af te drukken en in het daarvoor bestemde veld te plakken (dit is vooral handig als het adres in de Oosterse taal is en hiërogliefen bevat). Als er geen origineel adres is, schrijf het dan in transliteratie.

Stap 5

Schrijf de naam van het land van de geadresseerde in het Engels en dupliceer deze in het Russisch. Dit is nodig voor het succesvol afleveren van de envelop aan de grens, aangezien een gehaaste servicemedewerker het woord verkeerd kan lezen.

Stap 6

Controleer de afdrukinstellingen voordat u een envelop op papier plaatst. Ga naar het gedeelte "Opties" en selecteer vervolgens in de "Envelopopties" het gewenste formaat. In de "Afdrukopties" laat het programma zien hoe u de envelop in de printer plaatst. Volg deze foto's.

Stap 7

U kunt ook gebruik maken van de diensten van "envelop labeling services". Bijvoorbeeld Print-Post (print-post.com).

Aanbevolen: