Hoe Het Swf-bestand Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Het Swf-bestand Te Bekijken
Hoe Het Swf-bestand Te Bekijken

Video: Hoe Het Swf-bestand Te Bekijken

Video: Hoe Het Swf-bestand Te Bekijken
Video: Как открыть файл SWF через adobe flash player 2024, Mei
Anonim

ShockWave Flash (swf) is een extensie voor multimediabestanden die meestal een webpagina-element bevat met afbeeldingen, video's, geluiden en interacties van bezoekers. Om het te bekijken, kunt u verschillende toepassingen gebruiken, beide standaard geïnstalleerd op de meeste computers en extra geïnstalleerd op verzoek van de gebruiker.

Hoe het swf-bestand te bekijken
Hoe het swf-bestand te bekijken

instructies:

Stap 1

Gebruik een willekeurige browser om het in de webpagina ingesloten swf-bestand te bekijken. Als uw computer geen plug-in heeft die dit soort bestanden moet afspelen, zal de browser automatisch een link naar de downloadpagina weergeven, samen met een aanbod om deze te installeren. U moet de link volgen en het installatieprogramma uitvoeren, en nadat het klaar is met werken, moet u mogelijk de browser opnieuw opstarten. Hierdoor worden swf-bestanden automatisch afgespeeld.

Stap 2

Stel als standaardspeler voor dergelijke bestanden een van de programma's in van het bedrijf dat de swf-standaard ontwikkelt - Adobe. Er zijn twee van dergelijke programma's - Flash Player en Flash Projector. De eerste is meer geschikt voor het bekijken van video's in swf-formaat - zoals elke mediaspeler heeft deze de functies herhalen, pauzeren, terugspoelen, afspeellijst, enz. U kunt de nieuwste versie van deze optie gratis en zonder registratie downloaden van de website van de fabrikant - https://get.adobe.com/ru/flashplayer/. Klik op de knop "Laden" en selecteer "Uitvoeren" in het dialoogvenster voor het opslaan van bestanden. Daarna zal het installatieprogramma beginnen te werken, waarvan u de vragen moet beantwoorden. Nadat de installatie is voltooid, worden alle swf-bestanden die op uw computer zijn opgeslagen door deze speler afgespeeld door te dubbelklikken.

Stap 3

Download Flash Player Projector van de Adobe-website als u meer geïnteresseerd bent in swf-bestanden met Flash-games en webpagina-elementen. Er zijn geen panelen met bedieningselementen, de hele vensterruimte wordt ingenomen door het flitselement zelf. U kunt deze versie van het programma downloaden via een directe link van de Adobe-website - https://fpdownload.macromedia.com/pub/flashplayer/updaters/11/flashplayer_11_sa_32bit.exe. Dit is geen installatieprogramma, maar een uitvoerbaar programmabestand dat u moet opslaan en vervolgens het standaardprogramma voor het afspelen van swf-bestanden moet maken.

Stap 4

Gebruik een mediaspeler als alternatieve manier om swf-bestanden te bekijken. Velen van hen kunnen zowel worden gebruikt voor een eenmalige weergave van een Flash-bestand, als kunnen worden gemaakt tot het standaardprogramma voor het voortdurend afspelen van dergelijke bestanden.

Aanbevolen: