Hoe Swf-bestanden Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Swf-bestanden Te Bekijken
Hoe Swf-bestanden Te Bekijken

Video: Hoe Swf-bestanden Te Bekijken

Video: Hoe Swf-bestanden Te Bekijken
Video: How To Play Flash Files Easy Fix Solution! 2024, Mei
Anonim

Flash-films zijn populair bij internetgebruikers. In het.swf-formaat vindt u zowel vermakelijke kleine tekenfilms als zelfstudies die geen andere extensies hebben. Het is noodzakelijk om dergelijke bestanden via speciale spelers te bekijken.

Hoe swf-bestanden te bekijken
Hoe swf-bestanden te bekijken

Noodzakelijk

  • -.swf-bestand
  • - kijker

instructies:

Stap 1

Een.swf-bestand is een animatievideo die is gemaakt met Adobe Flash (voorheen Macromedia Flash). Zoals bedacht door de auteur, kan het zowel afbeeldingen (vector en raster) als tekst bevatten.

Stap 2

Het belangrijkste programma voor het afspelen van bestanden met de extensie.swf is Adobe Flash Player. Installeer het op een computer met een Adobe-suite of als browser-plug-in (bijvoorbeeld https://www.izone.ru/multimedia/mplay/flash-player.htm). Dan kunt u het bestand eenvoudig bekijken in een klein openingsvenster. Dit programma heeft geen instellingen, begint de video direct na het openen af te spelen, heeft een vereenvoudigde interface (slechts een paar bedieningsknoppen).

Stap 3

U kunt ook video's van het vereiste formaat bekijken via het programma AeroSwf.max. Download het op https://www.pcbee.ru. Houd er rekening mee dat dit programma geen installatie en activering vereist. Kies daarom een plaats op de schijf van waaruit het handiger is om deze constant uit te voeren. Bekijk nu flash-films in.swf-formaat met scrollmogelijkheden. Dit is vooral handig wanneer het gedownloade bestand groot is en u de informatie kent die aan het begin wordt aangekondigd.

Stap 4

Gebruik voor nog meer mogelijkheden bij het bekijken en werken met.swf-bestanden de multifunctionele Flash Decompiler Trillix 3.0 converter. Het zal geweldig werk leveren met de weergavefunctie en zal je ook helpen om het.swf-formaat naar.fla te converteren. Nu kun je de fouten in de video zelf oplossen, de.swf-elementen naar verschillende formaten overbrengen en de video's decompileren (dat wil zeggen, de bestanden ontleden).

Aanbevolen: