Hoe De Naam Van De Videokaart Te Zien

Inhoudsopgave:

Hoe De Naam Van De Videokaart Te Zien
Hoe De Naam Van De Videokaart Te Zien

Video: Hoe De Naam Van De Videokaart Te Zien

Video: Hoe De Naam Van De Videokaart Te Zien
Video: Hoe bouw ik een videokaart in mijn computer? 2024, Mei
Anonim

In de systeemvereisten van moderne videogames schrijven ze heel vaak, naast de hoeveelheid videokaartgeheugen die nodig is voor deze game, ook de modellen van videokaarten die door de game worden ondersteund. Door de hoeveelheid geheugen kan het opkomen. Maar als je het spel eenmaal op je computer hebt geïnstalleerd, kun je extreem gefrustreerd raken. Het kan zijn dat hij helemaal niet start. En als het begint, zal het aanzienlijk vertragen. Daarom is het zo belangrijk om het model van de videokaart te kennen die op uw computer is geïnstalleerd.

Hoe de naam van de videokaart te zien
Hoe de naam van de videokaart te zien

Noodzakelijk

computer, AIDA64 Extreme Edition-programma, internettoegang

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op een leeg gebied van het bureaublad en selecteer "Schermresolutie" in het contextmenu dat verschijnt. Er verschijnt een venster waarin u "Geavanceerde opties" selecteert. Klik in het volgende venster op het tabblad "Adapter". Er verschijnt een venster waarin de naam van het model van uw videokaart staat.

Stap 2

Als u naast het model ook aanvullende parameters wilt weten, klikt u op "Start" -> "Alle programma's" en gaat u vervolgens naar het tabblad "Standaard". Selecteer in de standaardprogramma's de regel "Opdrachtregel" en voer daarin dxdiag in. Klik in het venster dat verschijnt op het tabblad "Scherm". In de linkerbovenhoek van het volgende venster vindt u informatie over het videokaartmodel. Tegenover het videokaartmodel staat informatie over de versie van het videokaartstuurprogramma en de DirectX-versie die het ondersteunt.

Stap 3

Als u naast het model van de videokaart volledige informatie over de videokaart en de technologieën die deze ondersteunt, wilt weten, gebruik dan aanvullende programma's. Download de applicatie AIDA64 Extreme Edition van internet. U kunt een gratis triviale versie downloaden met een beperkte gebruiksduur. Installeer het programma op uw computer en voer het uit. Wacht tot het programma klaar is met het scannen van uw systeem. Dit duurt ongeveer tien seconden. Daarna komt u in het hoofdmenu van het programma.

Stap 4

Het programmavenster verschijnt, dat in twee delen zal worden verdeeld. Selecteer in het rechtervenster van het programma de component "Beeldscherm", in het volgende venster - "GPU". Er verschijnt opnieuw een venster met uitgebreide informatie over uw videokaart: informatie over het videokaartmodel, technologische ondersteuning en geheugentype. Links om het stuurprogramma te downloaden, het stuurprogramma bij te werken en een link naar de website van de fabrikant zal ook onderaan het venster verschijnen. Als u wilt, kunt u de stuurprogramma's bijwerken.

Aanbevolen: