Hoe 1C-accounting Op Een Computer Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe 1C-accounting Op Een Computer Te Installeren
Hoe 1C-accounting Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe 1C-accounting Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe 1C-accounting Op Een Computer Te Installeren
Video: 1C:Enterprise. Create business applications in minutes. part 1. Desktop app 2024, Maart
Anonim

Het 1C: Accounting-programma is een van de meest gebruikte automatiseringstools in de boekhouding. Installatie van het programma is in de regel inbegrepen in de prijs van de 1C: Boekhoudsoftware bij aankoop bij regionale dealers. Maar soms worden versies van "1C: Accounting" via internet gekocht, dus het is nodig om het programma onafhankelijk op een computer te installeren.

Hoe 1C-accounting op een computer te installeren
Hoe 1C-accounting op een computer te installeren

Noodzakelijk

  • 1. Computer
  • 2. Installatieschijf met software "1C: Boekhouding"

instructies:

Stap 1

De software wordt meestal geleverd in een doosversie. Het pakket moet een installatieschijf, een informatietechnologie-ondersteuningsschijf en een 1C-boek bevatten. Om het platform te installeren, moet u het bestand autostart.exe of setup.exe op de installatieschijf vinden. Na het starten van het installatiebestand verschijnt een welkomstvenster. Klik in dit venster op "Volgende". Klik vervolgens op "Aangepaste installatie". Het is beter om alle instellingen standaard in dit venster te laten staan. Nadat u op de knop "Volgende" hebt geklikt, verschijnt het venster "Standaard interfacetaal". U moet een taalkeuze maken in het dropdown-veld. Klik na het selecteren van de interfacetaal op "Volgende". Er verschijnt een berichtvenster "Het programma is klaar om te installeren". Selecteer in dit venster de knop "Installeren". Het installatieproces zal beginnen.

Stap 2

Aan het einde van de installatie biedt het programma aan om de beveiligingsdriver te installeren. Momenteel gebruiken 1C-softwareproducten praktisch geen beveiligingsstuurprogramma. Daarom moet u het vakje "Beveiligingsstuurprogramma installeren" uitschakelen en op "Volgende" klikken. Er zou een informatievenster moeten verschijnen met het bericht "Installatie is voltooid". Na installatie van het platform verschijnt er een snelkoppeling naar het 1C-programma op het bureaublad.

Stap 3

Om de configuratie te installeren, moet u de installatieschijf opnieuw uitvoeren. Selecteer in het openingsvenster dat verschijnt "Configure Setup". Klik in het welkomstvenster op "Volgende". Er verschijnt een venster waarin u het pad moet schrijven naar de map waar de configuratiesjablonen worden opgeslagen. In de regel moeten configuratiesjablonen worden opgeslagen in de map 1C. Het pad kan bijvoorbeeld C: / Users / Username / AppData / Roaming / 1C / 1Cv82 / tmplts zijn. De map "1C" wordt aangemaakt in de map tmplts. In deze map wordt automatisch een map gemaakt voor het opslaan van de configuratie. Nadat u het pad naar de map hebt opgegeven, moet u op "Volgende" klikken. Er verschijnt een venster met het bericht "Configuratie succesvol geïnstalleerd".

Stap 4

Om een infobase op het bureaublad te maken, moet u de snelkoppeling "1C: Accounting" uitvoeren. Het startvenster verschijnt met een lege lijst met infobases. Selecteer in het startvenster de knop "Toevoegen". Selecteer in het venster dat verschijnt "Een nieuwe infobase maken". Klik volgende". Het volgende venster verschijnt, waarin u "Create an infobase from a template" moet selecteren. Hier moet u het gewenste sjabloon selecteren en op "Volgende" klikken. In het volgende venster wordt de naam van de infobase ingevuld. Klik volgende". Er verschijnt een venster waarin u de locatie moet selecteren waar de infobase zal worden opgeslagen. Nadat u een opslaglocatie heeft gekozen, moet u op "Volgende" klikken. Het venster "Infobase / groep toevoegen" verschijnt. Het is beter om alle parameters standaard in dit venster te laten staan. Nadat u op de knop Voltooien hebt geklikt, verschijnt de infobase in de lijst wanneer het programma start.

Stap 5

Wanneer u het 1C-programma voor het eerst start, moet u een licentie krijgen. Als je een internetverbinding hebt, kan dit snel en eenvoudig. In het venster "Een licentie verkrijgen" dat verschijnt, selecteert u "Een licentie verkrijgen". Er verschijnen velden voor het invoeren van het kitnummer en de pincode. De registratie van de kit wordt gedaan na het invoeren van deze gegevens.

Aanbevolen: