Tonercartridge Bijvullen

Inhoudsopgave:

Tonercartridge Bijvullen
Tonercartridge Bijvullen

Video: Tonercartridge Bijvullen

Video: Tonercartridge Bijvullen
Video: how to refill 12a cartrage in hindi / HP Laserjet P1005 Toner Cartridge Refill 2024, Mei
Anonim

Als de afdruk van uw printer er erg vaag uitziet en strepen begint te krijgen, is dit een zeker teken dat de cartridge een nieuwe tonervulling nodig heeft. Om dit te doen, is het helemaal niet nodig om een master te bellen of de cartridge naar een gespecialiseerd bedrijf te brengen. Volg een paar tips en je kunt het zelf doen.

Nieuwe toner bijvullen is snel en eenvoudig
Nieuwe toner bijvullen is snel en eenvoudig

Noodzakelijk

Om een nieuwe tonercartridge bij te vullen, heeft u het juiste merk toner, een borstel of borstel en bij voorkeur huishoudhandschoenen nodig

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u ervoor zorgen dat de cartridge een nieuwe vulling nodig heeft. Haal hem uit de printer, schud hem een paar keer en plaats hem weer terug. Als de afdruk nog steeds van slechte kwaliteit is, moet de cartridge nog steeds worden bijgevuld.

Stap 2

Trek de cartridge uit de printer. U zult zien dat het uit twee delen bestaat, die met speciale vergrendelingen of vergrendelingen aan elkaar zijn bevestigd.

Stap 3

Haal de twee stukken rustig uit elkaar en schud het afvalpoeder er voorzichtig uit.

Stap 4

Neem een penseel of penseel en verwijder alle oude aangekoekte toner. Om dit efficiënt te doen, moet u de lichtgevoelige trommel verwijderen. Je kunt het gemakkelijk identificeren - het zal roze of blauw zijn.

Stap 5

Neem vervolgens een nieuwe toner en plaats deze in de cartridge.

Stap 6

Zet de cartridge in omgekeerde volgorde weer in elkaar en plaats deze terug in de printer. Het proces is voorbij, u kunt beginnen met typen.

Aanbevolen: