Samsung-tonercartridge Bijvullen

Inhoudsopgave:

Samsung-tonercartridge Bijvullen
Samsung-tonercartridge Bijvullen

Video: Samsung-tonercartridge Bijvullen

Video: Samsung-tonercartridge Bijvullen
Video: Samsung Xpress M2020W Toner Refill 2024, Mei
Anonim

Soms kunnen er bij het tanken van Samsung-cartridges problemen optreden, omdat de bovengenoemde fabrikant, om de verkoop van zijn producten te vergroten, speciale chips begon te gebruiken die rechtstreeks in de printer waren geïnstalleerd. Maar wanhoop niet en ga direct naar de winkel voor een nieuwe cartridge. Het kan echter worden bijgevuld met gewone toner.

Samsung-tonercartridge bijvullen
Samsung-tonercartridge bijvullen

instructies:

Stap 1

Bereid uw werkgebied voor om de Samsung-tonercartridge bij te vullen. Voor deze doeleinden is de badkamer ideaal: afvaltoner, dat eruitziet als stof, bezinkt onder invloed van vocht.

Stap 2

Bescherm uw gezicht tegen mogelijke besmetting met een gasmasker. U kunt ook een gewoon gaasverband gebruiken, dat u zelf kunt maken met behulp van beschikbare hulpmiddelen. Denk eraan om je handen te beschermen. Koop wegwerphandschoenen bij de apotheek of gebruik gewone rubberen huishoudhandschoenen.

Stap 3

Neem het gereedschap. U hebt twee soorten schroevendraaiers nodig (sleufkop en kruiskop), een vochtige doek, toner, een cartridge en een trechter. Verwijder vervolgens voorzichtig de bovenklep van de cartridge. Zoek de twee schroeven aan de zijkanten van de cartridge. Schroef ze los. Als dit model extra schroeven heeft om de kap vast te zetten, verwijder deze dan. Onderzoek de bunker. Het is meestal gevuld met afvaltoner.

Stap 4

Schud het uit. Doe dit soepel en voorzichtig zodat het niet in alle richtingen afbrokkelt. Nadat u de trechter hebt schoongemaakt, neemt u een platte schroevendraaier en gebruikt u deze om de plug te verwijderen. Voeg nieuwe toner toe aan de Samsung-cartridge. Plaats vervolgens de plug terug, sluit de trechter en zet de cartridge weer in elkaar. Installeer het vervolgens in de printer.

Stap 5

Zet de printer aan. Kijk naar de tonerindicator. Als het rood oplicht terwijl de cartridge net is bijgevuld, zet u de printer uit en opent u de achterklep. Op het oppervlak van het kleine bord moet een microschakeling zijn ondertekend als 93 C66.

Stap 6

Onderzoek het zorgvuldig. Zoek de eerste en vierde poot. Het aftellen moet tegen de klok in worden uitgevoerd. Neem een soldeerbout en soldeer er voorzichtig een jumper tussen. Sluit de klep, zet de printer aan. Nu geven de tellers automatisch de initiële vulwaarde van de cartridge aan.

Aanbevolen: