Toner Bijvullen?

Inhoudsopgave:

Toner Bijvullen?
Toner Bijvullen?

Video: Toner Bijvullen?

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Toner Refill Kit Instructions - how to refill laser toner cartridges using toner refills 2023, Februari
Anonim

Het komt voor dat de toner in een cartridge op het meest ongelegen moment opraakt en er simpelweg geen tijd is om een ​​specialist te bellen of de cartridge naar een gespecialiseerd bedrijf te sturen om te hervullen Probeer de cartridge zelf bij te vullen, het is niet zo moeilijk. Zeker als je deze handleiding leest.

U kunt de cartridge eenvoudig en snel met uw eigen handen vullen met nieuwe toner
U kunt de cartridge eenvoudig en snel met uw eigen handen vullen met nieuwe toner

Het is nodig

  • - nieuwe toner van het bijbehorende merk
  • - borstel
  • - huishoudhandschoenen

instructies:

Stap 1

Zorg er eerst voor dat de cartridge echt bijgevuld moet worden. Als u een witte streep op het papier ziet, neemt u de cartridge en schudt u deze een paar keer krachtig.

Druk de pagina af - als het afdrukken normaal is, hoeft u niet opnieuw te tanken. Als de strip achterblijft, is het inderdaad tijd om de cartridge bij te vullen.

Stap 2

Trek de cartridge uit de printer. De meeste cartridge-modellen zijn in twee helften. Deze helften kunnen met grendels of grendels aan elkaar worden verbonden.

Stap 3

Open deze helften voorzichtig en schud voorzichtig de oude toner eruit.

Stap 4

Neem een ​​borstel en schrob eventueel aangekoekt afvalpoeder weg. Om dit te doen, moet u niet alleen de buitenste delen van de cartridge reinigen, maar ook de lichtgevoelige drum verwijderen - deze is verkrijgbaar in roze of blauw.

Stap 5

Neem nieuwe toner en plaats deze in de cartridge. Het merk toner moet overeenkomen met het merk van uw printer.

Stap 6

U hebt dus de oude toner verwijderd, de cartridge schoongemaakt en opnieuw gevuld met nieuw poeder. Verzamel de cartridge en plaats deze in de printer. Dat is alles, de printer is klaar om te werken.

Populair per onderwerp