Xerox Phaser-cartridges Bijvullen

Inhoudsopgave:

Xerox Phaser-cartridges Bijvullen
Xerox Phaser-cartridges Bijvullen

Video: Xerox Phaser-cartridges Bijvullen

Video: Xerox Phaser-cartridges Bijvullen
Video: Refill cartus Xerox WorkCentre 3215 WorkCentre 3225 Phaser 3052 Phaser 3260 106R02778 2024, Mei
Anonim

De kosten van de originele Xerox Phaser-cartridge zijn vrij hoog. Gebruik je je printer vaak, dan zul je elke maand een cartridge moeten kopen. U kunt natuurlijk niet-originele gebruiken, maar de afdrukkwaliteit kan eronder lijden. Al kun je ook een andere uitweg uit deze situatie vinden: leer zelf cartridges bij te vullen. Uiteindelijk verwerft u een nuttige vaardigheid die u veel geld kan besparen.

Xerox Phaser-cartridges bijvullen
Xerox Phaser-cartridges bijvullen

Het is nodig

  • - Printer;
  • - Xerox Phaser 3100-cartridge;
  • - toner.

instructies:

Stap 1

Vervolgens wordt het proces van het bijvullen van de cartridge beschreven aan de hand van het voorbeeld van het model Xerox Phaser 3100. Voordat u begint met het bijvullen, moet u toner aanschaffen. Opgemerkt moet worden dat het beter is om de duurdere toner te nemen, bijvoorbeeld Xerox 3220 of Samsung 1210. Deze merken zijn veel beter in vergelijking met hun goedkopere tegenhangers. En natuurlijk wordt de afdrukkwaliteit beter.

Stap 2

Nu moet je je werkplek voorbereiden. Het is moeilijk om het oppervlak van de toner schoon te maken, daarom moet worden voorkomen dat het op het oppervlak van tapijten of andere oppervlakken terechtkomt. U moet er ook voor zorgen dat er geen tocht in de kamer is, zodat de ramen gesloten moeten zijn. Het minste briesje kan toner door de kamer voeren. Tanken in oude kleren. Ga uiterst voorzichtig om met toner om contact met de ogen en de luchtwegen te vermijden.

Stap 3

Haal de cartridge uit de printer. Onderzoek de patroon. Aan elke kant zit een bout. Draai deze bouten los. Het tonercompartiment is beveiligd met twee pinnen. Verwijder deze pinnen uit de cartridge. Verwijder vervolgens de tonerafvalbak.

Stap 4

Kijk nu eens naar de as van de drumeenheid. Druk op deze as, alsof je hem naar binnen duwt. Verwijder daarom de drumeenheid en de oplaadrol om ze schoon te maken. De laadrol moet eerst worden afgespoeld en daarna voorzichtig worden afgeveegd.

Stap 5

Gooi nu de afvaltoner uit het compartiment. Plaats de drumeenheid vervolgens terug op zijn plaats. Zoals u zult zien, wordt de toegang tot de plug van het compartiment waar u toner moet toevoegen, beperkt door versnellingen. Doe ze uit. U krijgt dan toegang tot de file. Haal haar eruit. Doe ongeveer 80 gram toner in het compartiment en sluit het compartiment af met de stop. Plaats vervolgens de cartridge weer in elkaar en plaats deze in de printer. U kunt een testpagina afdrukken om de afdrukkwaliteit te controleren.

Aanbevolen: