Hoe Antivirus Te Verwijderen Als Het Niet Is Verwijderd

Inhoudsopgave:

Hoe Antivirus Te Verwijderen Als Het Niet Is Verwijderd
Hoe Antivirus Te Verwijderen Als Het Niet Is Verwijderd

Video: Hoe Antivirus Te Verwijderen Als Het Niet Is Verwijderd

Video: Hoe Antivirus Te Verwijderen Als Het Niet Is Verwijderd
Video: How to Remove ANY Virus from Windows 10 in ONE STEP in 2021 2024, April
Anonim

Sommige antivirusprogramma's kunnen niet als een eenvoudig bestand worden verwijderd, d.w.z. zonder gevolgen. Onjuiste verwijdering kan tot verschillende gevolgen leiden. In het bijzonder een softwareconflict. Afhankelijk van de omstandigheden moet u de antivirus op verschillende manieren verwijderen.

verwijdering
verwijdering

instructies:

Stap 1

Antivirus (of een ander programma trouwens) mag niet zomaar worden verwijderd, zoals een eenvoudig tekstbestand, nummer, afbeelding, enz. Een dergelijke verwijdering kan een conflict in het systeem veroorzaken, waardoor de volgende antivirus mogelijk niet correct werkt, omdat veel bestanden van de onjuist verwijderde software zich nog in het systeem bevinden. Deze restjes zijn ook erg belangrijk. Antivirussen ontwikkelen zich snel en ze hebben uiteraard speciale hulpprogramma's nodig die schadelijke software voortdurend in de gaten houden. U moet de beveiliging volledig verwijderen - door alle systeembestanden te verwijderen.

Stap 2

Allereerst kunt u veel van de antivirusprogramma's correct verwijderen door naar het volgende adres te gaan: • Start

•Controlepaneel

• Programma's toevoegen en verwijderen Daar moet u zoeken naar antivirus in de lijst en "verwijderen" selecteren. Dit wordt sierlijk verwijderen genoemd. U kunt ook op een iets andere manier verwijderen: • Start

•Alle programma's

• Zoek naar antivirus in de lijst Zoek de map en selecteer "uninstall" of "uninstall"

Stap 3

Als er geen dergelijke manier is om de antivirus correct te verwijderen (wat soms gebeurt), moet u naar de officiële website van de antivirus gaan. Sommige versies van Kaspersky Anti-Virus worden bijvoorbeeld alleen verwijderd door een speciaal programma. U kunt deze applicatie downloaden van de officiële Kaspersky-website (https://www.kaspersky.com/) heet - Kaspersky Lab Product Removal Utility

Stap 4

En als de antivirus om de een of andere reden onjuist is verwijderd, moet u het systeem grondig opschonen om fouten in de toekomst te voorkomen. Om dit te doen, is het het beste om het hulpprogramma IObit Security 360 te downloaden, een volledige diagnose uit te voeren en fouten in het systeem, het register, enz.

Aanbevolen: