Hoe Kaspersky Te Verwijderen Als Het Niet Is Verwijderd

Inhoudsopgave:

Hoe Kaspersky Te Verwijderen Als Het Niet Is Verwijderd
Hoe Kaspersky Te Verwijderen Als Het Niet Is Verwijderd

Video: Hoe Kaspersky Te Verwijderen Als Het Niet Is Verwijderd

Video: Hoe Kaspersky Te Verwijderen Als Het Niet Is Verwijderd
Video: How to uninstall kaspersky - Windows 10 2024, Mei
Anonim

De meeste computerbezitters moeten een of ander antivirusprogramma gebruiken. Zonder constante antivirusbescherming is de kans dat u "ongewenste gasten" op uw computer krijgt erg groot. Soms zijn er echter momenten waarop de antivirus om de een of andere reden moet worden verwijderd, en dit proces verloopt niet altijd soepel. Het programma kan "niet willen" worden verwijderd, of niet volledig worden verwijderd, wat vervolgens tot fouten zal leiden.

Hoe Kaspersky te verwijderen als het niet is verwijderd
Hoe Kaspersky te verwijderen als het niet is verwijderd

Noodzakelijk

Computer, Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Lab productverwijderingshulpprogramma kavremover.exe, basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Als het programma "weigert" om de verwijderingsprocedure te starten, controleer dan of het momenteel actief is. Als de antivirus actief is, moet u deze uitschakelen. Om dit te doen, opent u het programmabesturingsvenster door op het pictogram in de taakbalk in de rechterbenedenhoek van het scherm te klikken. Selecteer "Afsluiten" en bevestig de beslissing. Daarna kan de antivirus worden verwijderd.

Stap 2

Als de bovenstaande procedure niet heeft geholpen, of als de antivirus niet volledig is verwijderd, gebruik dan een hulpprogramma dat speciaal voor dergelijke gevallen is ontwikkeld door Kaspersky Lab. Het heet kavremover.exe en je kunt het downloaden van de website van de ontwikkelaar. Het wordt voortdurend bijgewerkt, ondersteuning voor nieuwe producten wordt toegevoegd, dus u moet het onmiddellijk downloaden voordat u begint met het verwijderen van het programma. Gewoon downloaden en uitvoeren. Het verwijderingsproces zal enige tijd duren. Zorg ervoor dat u wacht tot het is voltooid.

Stap 3

Als er verschillende Kaspersky-producten op uw computer zijn geïnstalleerd en u hoeft er slechts enkele te verwijderen, voer dan kavremover.exe uit via de opdrachtregel. Om dit te doen, drukt u op de Win + R-toetscombinatie, klikt u in het opdrachtpromptvenster op de knop Bladeren, geeft u de locatie op waar het hulpprogramma zich bevindt en voegt u de -nodetect-schakelaar toe. Als het hulpprogramma zich op station D bevindt, ziet de regel er als volgt uit: D: kavremover.exe -nodetect. Druk op Enter en in het venster dat verschijnt, kun je kiezen welke producten je wilt verwijderen.

Aanbevolen: