Toegewezen Geheugen Vergroten?

Inhoudsopgave:

Toegewezen Geheugen Vergroten?
Toegewezen Geheugen Vergroten?

Video: Toegewezen Geheugen Vergroten?

Video: Toegewezen Geheugen Vergroten?
Video: Hoe vervang ik mijn RAM-geheugen? 2024, April
Anonim

Het komt vaak voor dat het beschikbare RAM-geheugen en virtueel geheugen niet genoeg is voor comfortabel werken in bepaalde applicaties, films kijken, games starten. U moet echter weten dat u niet alle systeembronnen van uw computer gebruikt - de videokaart en processor kunnen worden "overklokt" en het virtuele geheugen kan worden vergroot.

Toegewezen geheugen vergroten?
Toegewezen geheugen vergroten?

instructies:

Stap 1

Controleer de systeemvereisten voor de software die u nodig hebt om meer systeembronnen te gebruiken. Match de kansen na de prestatieverhoging op uw computer met de softwareverzoeken.

Stap 2

Open Mijn computer. Klik met de rechtermuisknop in de ruimte zonder labels en selecteer het laatste menu-item - "Eigenschappen". Er verschijnt een venster met verschillende tabbladen voor uw ogen. Lees de inhoud van de eerste - deze bevat de parameters van uw computer - processorfrequentie, hoeveelheid RAM, enzovoort. Trek op basis van de beschikbare informatie een conclusie over hoeveel u het wisselbestand van het virtuele geheugen van de computer moet vergroten.

Stap 3

Ga naar het laatste tabblad - "Geavanceerd". Daar ziet u verschillende knoppen, klik op degene die verantwoordelijk is voor het configureren van de systeemprestatieparameters. Voor uw ogen krijgt u een lijst met instellingen te zien die u kunt in- of uitschakelen om de prestaties van uw computer aan te passen en het uiterlijk van het systeem aan te passen. Dit item verwijst eerder naar het vrijgeven van een bepaalde hoeveelheid RAM.

Stap 4

Klik op het tabblad "Geavanceerd". Open de instelling voor het allerlaatste item met betrekking tot de virtuele geheugenconfiguratie. Bekijk de inhoud van het tabblad. Meestal wordt het wisselbestand voor virtueel geheugen geselecteerd op basis van systeemvereisten.

Stap 5

Selecteer de lokale schijf van het wisselbestand van het virtuele geheugen van uw keuze. Vink het vakje aan om de vooraf ingestelde grootte te selecteren. Voer de gewenste parameters in op basis van softwarevereisten of naar eigen inzicht. Klik op de knop "Instellen".

Stap 6

Pas de aangebrachte wijzigingen toe. Start uw computer opnieuw op om ze van kracht te laten worden.

Aanbevolen: