Hoe De Hoeveelheid Geheugen Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe De Hoeveelheid Geheugen Te Vergroten
Hoe De Hoeveelheid Geheugen Te Vergroten

Video: Hoe De Hoeveelheid Geheugen Te Vergroten

Video: Hoe De Hoeveelheid Geheugen Te Vergroten
Video: Zelf het werkgeheugen van uw computer uitbreiden | How to | Paradigit 2024, April
Anonim

De procedure voor het vergroten van de hoeveelheid RAM en virtueel geheugen van pc's is erg handig om de snelheid en prestaties van de computer te verhogen. Door uw geheugen te vergroten, kunt u moderne games installeren en spelen, een groot aantal toepassingen uitvoeren en een verscheidenheid aan andere taken uitvoeren.

Hoe de hoeveelheid geheugen te vergroten
Hoe de hoeveelheid geheugen te vergroten

instructies:

Stap 1

Om het RAM-geheugen te vergroten, hebt u een extra module nodig. Men moet echter rekening houden met het potentiële risico dat rechtstreeks verband houdt met de vervanging van elementen. Neem bij vragen contact op met uw computerfabrikant of een gespecialiseerd bedrijf.

Houd er ook rekening mee dat de garantieperiode voor uw computer na het verwijderen van de hoes uw garantie kan doen vervallen.

Stap 2

Voordat u het RAM-geheugen kiest, moet u de grootte ervan op de computer als volgt te weten komen: Deze computer - Eigenschappen - Algemeen - De hoeveelheid RAM. Ontdek vervolgens de snelheid van het RAM-geheugen, het type module, het aantal pinnen in het moederbord en het aantal vrije slots.

Stap 3

Om de hoeveelheid virtueel geheugen te vergroten, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram Deze computer en klikt u met de linkermuisknop op Eigenschappen - Prestaties - Virtueel geheugen - Instellingen.

Stap 4

Selecteer de vereiste harde schijf en stel handmatig het minimale en maximale volume van de virtuele machine in.

Stap 5

Klik vervolgens op OK en start uw computer opnieuw op.

Stap 6

Als u de oorspronkelijke instellingen moet herstellen, herhaalt u de bovenstaande stappen, selecteert u alleen de aanbevolen Windows op het tabblad "Virtueel geheugen". Voordat u de parameters rechtstreeks wijzigt, moet u de huidige noteren - dit zal u helpen onaangename gevolgen te voorkomen als u ze moet herstellen.

Aanbevolen: