Toegewezen Taken Verwijderen

Inhoudsopgave:

Toegewezen Taken Verwijderen
Toegewezen Taken Verwijderen

Video: Toegewezen Taken Verwijderen

Video: Toegewezen Taken Verwijderen
Video: Aanhouding u0026 Schiettoets | Basisteam Leijdal #1 2023, Maart
Anonim

Het verwijderen van ongebruikte mappen "Geplande taken" en "Printers en faxapparaten" kan worden uitgevoerd met behulp van standaardtools van het Microsoft Windows-besturingssysteem en vereist geen tussenkomst van software van derden.

Toegewezen taken verwijderen
Toegewezen taken verwijderen

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Configuratiescherm" om het verwijderen van de geselecteerde taken in de mappen "Geplande taken" en "Printers en faxapparaten" te starten.

Stap 2

Roep het contextmenu van het item "Geplande taken" op door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "Uitvoeren als" te selecteren om te voldoen aan de beveiligingsvereisten van Microsoft Corporation.

Stap 3

Stel het keuzerondje in op de positie "Account van de opgegeven gebruiker" en voer de naam en het wachtwoord van de computerbeheerder in de overeenkomstige velden "Gebruiker" en "Wachtwoord" in. opdrachtregelhulpprogramma ("Start" - "Alle programma's" - "Standaard" - "Opdrachtregel" met opdrachtwaarde

runas / gebruiker: gebruikersnaam "programmanaam pad_naar_programmabestand".

Stap 4

Verwijder de geselecteerde taken door te dubbelklikken Een alternatieve manier om de geselecteerde taak te verwijderen is om het item "Verwijderen" in het menu "Bestand" van de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster te gebruiken.

Stap 5

Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Uitvoeren om de mappen Geplande taken en Printers en faxapparaten zelf te verwijderen.

Stap 6

Voer regedit in het veld Openen in en klik op OK om de lancering van de Register-editor te bevestigen.

Stap 7

Vouw de registersleutel HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerRemoteComputerNameSpace uit en verwijder de parameter met de waarde {D6277990-4C6A-11CF-8D87-00AA0060F5BF} om de map Geplande taken volledig te verwijderen.

Stap 8

Verwijder de parameter met de waarde {2227A280-3AEA-1069-A2DE-08002B30309D} om de map Printers en faxapparaten volledig te verwijderen.

Stap 9

Sluit het hulpprogramma Register-editor af en start uw computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Populair per onderwerp