Upgraden Van Windows 7 Home Naar Windows 7 Ultimate

Inhoudsopgave:

Upgraden Van Windows 7 Home Naar Windows 7 Ultimate
Upgraden Van Windows 7 Home Naar Windows 7 Ultimate

Video: Upgraden Van Windows 7 Home Naar Windows 7 Ultimate

Video: Upgraden Van Windows 7 Home Naar Windows 7 Ultimate
Video: How to upgrade from Windows 7 Home premium to Windows 7 Ultimate 2024, Mei
Anonim

Windows 7 is een van de meest gebruikte besturingssystemen ter wereld. Er zijn zes edities van dit besturingssysteem beschikbaar. De meest functionele versie is "Maximum". Maar als "Home" op uw computer is geïnstalleerd en u "Maximum" wilt installeren, dan kan dit worden gedaan door de vorige versie bij te werken.

Upgraden van Windows 7 Home naar Windows 7 Ultimate
Upgraden van Windows 7 Home naar Windows 7 Ultimate

Noodzakelijk

Windows Anytime Upgrade-programma

instructies:

Stap 1

Het upgradeproces op de thuisversie ontgrendelt eenvoudig de Ultimate-componenten en u hebt volledige Windows 7 Ultimate.

Stap 2

U hebt het Windows Anytime Upgrade-programma nodig om te upgraden. U kunt het kopen op de officiële website van Microsoft of in partnerwinkels van het bedrijf, of in elke winkel waar gelicentieerde software wordt verkocht. U moet een versie van het programma kopen, die speciaal is ontworpen voor het bijwerken van de "Home"-versie naar de "Maximum". Het programma zelf is slechts een activeringssleutel waarmee u uw versie van het besturingssysteem kunt bijwerken.

Stap 3

Dubbelklik op het uitvoerbare bestand om Windows Anytime Upgrade te starten. Er verschijnt een venster met de tekst Ultimate. Ernaast staat de optie Genereren. Klik erop. Er verschijnt een venster waarin de sleutel wordt geschreven. U moet deze sleutel herschrijven of kopiëren (kopiëren is onmogelijk in sommige versies van het programma).

Stap 4

Klik daarna op de knop "Start" en ga naar het "Configuratiescherm". Selecteer Windows Update in het Configuratiescherm. Er wordt een volledig automatisch updateproces gestart. Het enige dat u hoeft te doen, is de sleutel invoeren die u in het Windows Anytime Upgrade-programma hebt ontvangen. Wacht tot het proces is voltooid, waarna de computer opnieuw wordt opgestart. Daarna wordt uw versie van het besturingssysteem bijgewerkt naar "Maximum". In dit geval worden alle parameters en instellingen opgeslagen.

Aanbevolen: