Hoe Maak Je Een Portaal Naar Het Schemerbos In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Portaal Naar Het Schemerbos In Minecraft
Hoe Maak Je Een Portaal Naar Het Schemerbos In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Portaal Naar Het Schemerbos In Minecraft

Video: How to make end portal- Hoe maak je een eind portaal? 2022, November
Anonim

In het Minecraft-spel kun je verschillende portalen bouwen: naar de hel, de hemel, de ruimte, het einde. Dit maakt het mogelijk om andere werelden te verkennen en nieuwe materialen te verkrijgen. De lijst met werelden houdt daar niet op. Leer hoe je een portaal naar het schemerbos maakt in Minecraft en krijg als bonus een nieuw avontuur.

Hoe maak je een haven in het schemerbos in minecraft
Hoe maak je een haven in het schemerbos in minecraft

Download en installeer de Twilight Forest-mod op uw computer. Hiermee kun je, door een portaal te bouwen, een enorm, bedekt met bomen, een nieuwe wereld bezoeken - een schemerbos. Helaas is bouwen onmogelijk zonder mods.

Omdat enorme kronen deze wereld bijna volledig afsluiten van het licht van de zon, is het daar bijna altijd donker.

In een mysterieus bos tussen gigantische bomen kun je grotten vinden die bergen met schatten en schatten verbergen voor nieuwsgierige blikken, die worden bewaakt door vreselijke en gevaarlijke monsters.

Waarom heb ik een portaal naar het schemerbos in Minecraft nodig?

Duskwood bevindt zich onder de hoofdgamewereld.

Het heeft nieuwe biomen, die elk verschillende bomen laten groeien, waarvan de zaden ook in het bos te vinden zijn om te fokken.

Omdat deze wereld erg oud is, vind je er oude gebouwen en oude ruïnes die zijn overgebleven van beschavingen die hier duizenden jaren geleden bestonden.

In het schemerbos is het landschap grotendeels vlak, maar op sommige plekken vind je heuvels. Sommige heuvels hebben een holle structuur. In deze grotten worden schatten opgeslagen, bedekt met een donkere sluier en bewaakt door monsters, kobolden en geesten, spinnen.

Door een portaal naar het schemerbos te openen, kun je ook in een enorm labyrint komen en naar het midden gaan, onnoemelijke rijkdommen krijgen.

In het bos kom je ook sterke en felle Naga-bazen tegen. Om ze te bestrijden, moet je je personage goed pompen en wapens verwerven.

Hoe maak je een portaal naar Duskwood in Minecraft

Nadat je de mod hebt geïnstalleerd, kun je beginnen met het bouwen van de portal.

Graaf een gat in de grond, 2 bij 2 blokken, een laag diep. Neem een ​​emmer en giet er water in, vul je groef in de grond.

Om het portaal naar het schemerbos te activeren, gooi je een diamant in het water.

Aangezien er bliksem verschijnt bij activering, beweeg je een beetje opzij.

Als het water met een lila kleur scheen, betekent dit dat je in Minecraft een portaal naar het schemerbos hebt weten te maken.

Vergeet niet je territorium af te sluiten, zodat niemand het gebouw of de weg eruit kan halen.

Populair per onderwerp