Een Afbeelding Koppelen In Daemon-tools

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Koppelen In Daemon-tools
Een Afbeelding Koppelen In Daemon-tools

Video: Een Afbeelding Koppelen In Daemon-tools

Video: Een Afbeelding Koppelen In Daemon-tools
Video: КАК ПОЛЬЗОВАТЬСЯ DAEMON TOOLS? УСТАНОВКА И НАСТРОЙКА ДЕМОН ТУЛС 2024, April
Anonim

De tijd is verstreken dat alle informatie alleen op fysieke media stond - schijven. Het ontwikkelen van software heeft geleerd om informatie van fysieke schijven om te zetten in virtuele afbeeldingen. Zo begonnen afbeeldingen van games, software en software te verschijnen. De moderne gebruiker moet informatie uit virtuele beelden kunnen halen. Het programma Daemon Tools helpt je hierbij.

Een afbeelding koppelen in Daemon-tools
Een afbeelding koppelen in Daemon-tools

Noodzakelijk

  • 1) Daemon Tools-programma
  • 2) Afbeelding om te monteren

instructies:

Stap 1

Installeer het Daemon Tools-programma. Gebruik de versie zo nieuw mogelijk. Anders zijn sommige afbeeldingen mogelijk niet leesbaar wanneer ze zijn gemonteerd. Start vervolgens de programma's. U zult zien hoe het de virtuele schijven bijwerkt. Daarna verschijnt het programmapictogram in de lade. Het ziet eruit als een blauwe bliksemschicht. Er kan ook rode bliksem verschijnen.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram. Er wordt een pop-upmenu weergegeven. Klik op het instellingsitem. Er verschijnt een klein venster. Selecteer het tabblad "Integratie". Vink alle vakjes aan en klik op Toepassen. Nu kan het programma elk type afbeeldingen integreren. Dit is erg belangrijk, omdat de standaardinstelling van het programma het monteren van sommige afbeeldingen niet toestaat. Ook in de instellingen kun je de taal, autorun, auto-mount en andere opties instellen.

Stap 3

Open het programmamenu door met de rechtermuisknop te klikken. Selecteer nu het bovenste item. Het heet Mount Drive Manager. Daarna wordt een klein venster geopend waarin u de afbeelding kunt selecteren om te koppelen. Dit kan worden gedaan met behulp van de knop die wordt weergegeven als een schijflabel met een groen plusje. Klik na het downloaden van de afbeelding op het weergegeven pad. Op deze manier markeert u het bestand. Klik op de knop "Monteren". Uw afbeelding wordt automatisch gekoppeld aan de virtuele schijf.

Aanbevolen: