Een Game-afbeelding Koppelen

Inhoudsopgave:

Een Game-afbeelding Koppelen
Een Game-afbeelding Koppelen

Video: Een Game-afbeelding Koppelen

Video: Een Game-afbeelding Koppelen
Video: 02. Gimp: Cavas, afbeeldingsafmetingen en hulplijnen 2024, Mei
Anonim

Met de huidige mogelijkheden om alles en iedereen van internet te downloaden, gaan veel mensen tegenwoordig liever niet naar de winkel om games te kopen, maar om ze ofwel in een digitale versie in de vorm van een distributiekit of in een standaardpakket te kopen, maar via een webwinkel. Of op een heel eenvoudige manier, download de game van een willekeurige bestandshostingservice. In de regel worden games op deze sites opgeslagen in de vorm van archieven of zelfs vaker in afbeeldingen van het formaat: ISO, MDF. Vandaag zullen we het hebben over het bewerken van de afbeelding van het spel.

Een game-afbeelding koppelen
Een game-afbeelding koppelen

Noodzakelijk

  • We hebben de juiste versie van "Daemon Tools" nodig. En een beetje geduld.
  • Laten we als voorbeeld "Daemon Tools pro" gebruiken. Hoewel het niet echt uitmaakt.

instructies:

Stap 1

We starten het installatieprogramma en volgen de stappen zorgvuldig. Uiteindelijk hangt het succes van de hele operatie hiervan af.

Stap 2

Vink vervolgens de vakjes aan waar nodig. Het hangt er allemaal van af of je extra opties nodig hebt, in de vorm van knoppen op het paneel van je browser, of dat je de website van het programma kunt bezoeken nadat je het programma hebt geïnstalleerd.

Stap 3

Druk op de volgende knop en wacht tot de installatie is voltooid. De groene balk zal ons op de hoogte stellen van het einde van de installatie en het cijfer van 100% bereiken

Stap 4

In de vierde stap hoeft u praktisch niets te doen, u hoeft alleen maar bevestigend te antwoorden op het voorstel voor een verzoek om het programma opnieuw op te starten. Een herstart is noodzakelijk voor een correcte en stabiele werking van de applicatie.

Stap 5

Open het tabblad "computer" en zie dat er een nieuwe virtuele schijf is toegevoegd. We zullen de afbeelding van ons spel erop monteren. In ons geval is dit de schijf onder de letter: (F). De letteraanduiding kan van alles zijn. Het hangt allemaal af van het aantal verwisselbare en fysieke media dat op uw computer is geïnstalleerd.

Stap 6

We hebben de letter al bepaald en gaan direct over tot montage. Zoek in het zijpaneel het pictogram van de bliksemschicht, verplaats de cursor en klik met de rechtermuisknop. Het contextmenu gaat omhoog, selecteer de virtuele schijf (F) om de afbeelding te koppelen.

Stap 7

We geven het pad naar de map met de afbeelding aan, selecteren deze met één klik en klikken op de knop "openen". Dan een paar seconden wachten, en het menu van je favoriete spel verschijnt op het scherm van je monitor.

Aanbevolen: