Een Afbeelding Koppelen

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Koppelen
Een Afbeelding Koppelen

Video: Een Afbeelding Koppelen

Video: Een Afbeelding Koppelen
Video: Hoe een afbeelding koppelen aan een PDF bestand? 2024, April
Anonim

Met de verspreiding van computerprogramma's en grootschalige games via internet, begonnen mensen schijfimages te maken. De meest populaire beeldformaten zijn *. ISO, *. MDS, *. NRG. Om de schijf van de gedownloade afbeelding te starten, moet u deze afbeelding eerst aankoppelen. In dit geval zal de computer "denken" dat het afbeeldingsbestand een echte schijf op de cd/dvd-rom is.

Een afbeelding koppelen
Een afbeelding koppelen

instructies:

Stap 1

U kunt een schijf mounten in verschillende programma's zoals Daemon Tools, Alcohol 120%, Nero. Shareware is een versie van DT - Daemon Tools Lite. Het wordt op dezelfde manier geïnstalleerd als andere software.

Stap 2

Nadat u Daemon Tools Lite hebt geïnstalleerd, start u uw computer opnieuw op. Na het starten van Windows in de lade, naast de klok, op de taakbalk, ziet u een pictogram in de vorm van een schijf met een bliksemschicht, meestal rood, groen of blauw, afhankelijk van de versie van het programma.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteer Virtuele cd / dvd-rom. De virtuele schijf verschijnt ook in Deze computer. De computer behandelt dit station als een fysiek station en de bestandsafbeeldingen als echte cd's. In het contextmenu, wanneer u een virtuele cd / dvd-rom kiest, selecteert u "Drive" en vervolgens "Mount image".

Stap 4

In het venster dat verschijnt, moet u het pad naar het afbeeldingsbestand specificeren met Windows Verkenner. Nadat u het imagebestand hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Openen" Hiermee is de installatie van de virtuele schijf (image) voltooid. Nu kunt u naar "Deze computer" gaan en de schijf starten, of na een paar seconden zal deze vanzelf opstarten, als het een autorun-programma heeft.

Aanbevolen: